Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Οι φωτογραφίες του Μπραντ Πιτ να μοιράζει τρόφιμα ως εθελοντής

Οι φωτογραφίες του Μπραντ Πιτ να μοιράζει τρόφιμα ως εθελοντής

Ο Μπραντ Πιτ είχε δηλώσει εθελοντής κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, στη μη κερδοσκοπική οργάνωση Watts Community Core, η οποία προσφέρει τρόφιμα σε οικογένειες που έχουν ανάγκη.

Τον γύρο του διαδικτύου έκαναν φωτογραφίες του διάσημου ηθοποιού Μπραντ Πιτ ο οποίος προσέφερε εθελοντική εργασία, βοηθώντας στη διανομή ειδών παντοπωλείου στο νότιο κεντρικό Λος Αντζελες.

Όπως αναφέρει η Daily Mail, ο ηθοποιός πέρασε αρκετό χρόνο την περασμένη εβδομάδα οδηγώντας ένα μεγάλο φορτηγό στο Νότιο Κεντρικό Λος Άντζελες, βοηθώντας στη διανομή δωρεάν ειδών παντοπωλείου.  Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, ο Μπραντ Πιτ  δήλωσε συμμετοχή ως εθελοντής στην Watts Community Core, μοιράζοντας φαγητό σε οικογένειες που είχαν ανάγκη.

Ο Μπραντ Πιτ είχε δηλώσει εθελοντής κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, στη μη κερδοσκοπική οργάνωση Watts Community Core, η οποία προσφέρει τρόφιμα σε οικογένειες που έχουν ανάγκη. Το δημοσίευμα της Mail δεν αποσαφηνίζει εάν οι φωτογραφίες αφορούν την εργασία του στο πλαίσιο του εν λόγω προγράμματος, αλλά σύμφωνα με τις μαρτυρίες, ο Μπραντ «μετέφερε τις περισσότερες κούτες από οποιονδήποτε άλλον […] Δεν σταμάτησε όλη την ημέρα. Έκανε διάλειμμα μόνο για φαγητό και τσιγάρο».

Ήταν πολύ αφοσιωμένος», συνέχισε η πηγή. «Φαινόταν ότι αυτός ήταν ο πραγματικός Μπραντ Πιτ, τον οποίο δεν μπορούμε να δούμε ποτέ».

Κατά τα ταμπλόιντ, αυτή είναι η πρώτη δημόσια εμφάνιση του Πιτ μετά τον χωρισμό του από την Νικόλ Ποτουράλσκι, ένα νεαρό μοντέλο από τη Γερμανία που φημολογούνταν πως ήταν η σχέση του ηθοποιού.

Οι φωτογραφίες του Μπραντ Πιτ προκάλεσα αρκετά σχόλια στα social media

Sports in

Έτοιμος για θρυλικό μπρέικ ο Ολυμπιακός στη Βαρκελώνη

Με στόχο να σπάσει την έδρα της Μπαρτσελόνα με το… καλημέρα ο Ολυμπιακός στο πρώτο παιχνίδι της σειράς με τους Καταλανούς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024