Ιερώνυμος : Σταθερή και ελεγχόμενη η κατάσταση της υγείας του – Νέο ιατρικό ανακοινωθέν
Όπως αναφέρει το νεότερο ιατρικό ανακοινωθέν, που εξέδωσε το νοσοκομείο Ευαγγελισμός το βράδυ της Πέμπτης, «η κατάσταση της υγείας του Αρχιεπισκόπου κ.κ. Ιερωνύμου παραμένει σταθερή επί του παρόντος και ελεγχόμενη»
Σε Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας (ΜΑΦ) στο Νοσοκομείο Ευαγγελισμός παραμένει ο αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερώνυμος, ο οποίος διακομίστηκε σήμερα στο νοσοκομείο με κοροναϊού, σύμφωνα με τις υποδείξεις των θεραπόντων ιατρών του.
Όπως αναφέρει το νεότερο ιατρικό ανακοινωθέν, που εξέδωσε το νοσοκομείο Ευαγγελισμός το βράδυ της Πέμπτης, «η κατάσταση της υγείας του Αρχιεπισκόπου κ.κ. Ιερωνύμου παραμένει σταθερή επί του παρόντος και ελεγχόμενη».
Ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος μέχρι το μεσημέρι ήταν απύρετος, ενώ από το απόγευμα ανέβασε πυρετό φθάνοντας το 38. Σύμφωνα με τους γιατρούς η οξυγόνωσή του ελέγχεται κανονικά και δεν έχει άλλη συμπτωματολογία.
Γιατί εισήχθη σε ΜΑΦ ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος
Στην κατάσταση της υγείας του Αρχιεπισκόπου Ιερώνυμου, ο οποίος εισήχθη το πρωί της Πέμπτης στη Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας (ΜΑΦ) του Ευαγγελισμού, αναφέρθηκε η εκ των θεράποντων ιατρών του, Αναστασία Κοτανίδου.
Η καθηγήτρια πνευμονολογίας και Πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας Εντατικής Θεραπείας, Αναστασία Κοτανίδου μίλησε στο MEGA για την κατάσταση της υγείας του Αρχιεπισκόπου.
«Η οξυγόνωσή του είναι πλήρως ελεγχόμενη, για αυτό το λόγο μπήκε και στη μονάδα αυξημένης φροντίδας, υπό στενή παρακολούθηση».
Όπως εξήγησε οι λόγοι της νοσηλείας του οφείλονται στο προχωρημένο της ηλικίας του, και στα χρόνια προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει.
- Δίκη Predator: Στις 11 Δεκεμβρίου ορίστηκε η έφεση των Ντίλιαν, Χάμου, Μπίτζιου, Λαβράνου
- Το Artemis II πλησιάζει την πιο κρίσιμη ώρα – Μετεωρική επιστροφή με 40.000 χλμ/ώρα
- NN Hellas: Ισχυρές επιδόσεις το 2025 με επίκεντρο τον ψηφιακό της μετασχηματισμό προς όφελος των πελατών και των ανθρώπων της, αλλά και ουσιαστική στήριξη της κοινωνίας
- Πασχαλινή έξοδος: Καθυστερήσεις σε Αττική Οδό, Κηφισό, Λεωφόρο Αθηνών και Πειραιά
- Προπονητής στην Τσεχία φωτογράφιζε παίκτριες, καταδικάστηκε, όμως συνέχισε να δουλεύει!
- Μόρνος: Τριπλασιάστηκαν τα αποθέματα νερού – Βυθίστηκε ξανά το χωριό Κάλλιο


