Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ιερώνυμος : Παραμένει απύρετος με κοροναϊό στον Ευαγγελισμό - Τι δηλώνει ο εκπρόσωπός του

Ιερώνυμος : Παραμένει απύρετος με κοροναϊό στον Ευαγγελισμό – Τι δηλώνει ο εκπρόσωπός του

«Η εξέλιξη της υγείας είναι θετικότατη. Εισήχθη στον Ευαγγελισμό απύρετος και παραμένει απύρετος. Στην αρχή εισήχθη σε απλή κλίνη και στη συνέχεια μεταφέρθηκε σε ΜΑΦ για προληπτικούς λόγους» ανέφερε αρχικά ο εκπρόσωπος Τύπου Αρχιεπισκοπής Αθηνών, μιλώντας στην εκπομπή Live News

Ελεγχόμενη είναι η κατάσταση της υγείας του Αρχιεπισκόπου Ιερώνυμου, ο οποίος νοσηλεύεται με κοροναϊό στο Νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» από σήμερα το πρωί. Υπενθυμίζεται πως ο Αρχιεπίσκοπος διεγνώσθη θετικός μετά από τεστ στο οποίο υποβλήθηκε το βράδυ της Δευτέρας και χθες εμφάνισε συμπτώματα.

«Η εξέλιξη της υγείας είναι θετικότατη. Εισήχθη στον Ευαγγελισμό απύρετος και παραμένει απύρετος. Στην αρχή εισήχθη σε απλή κλίνη και στη συνέχεια μεταφέρθηκε σε ΜΑΦ για προληπτικούς λόγους» ανέφερε αρχικά ο εκπρόσωπος Τύπου Αρχιεπισκοπής Αθηνών, μιλώντας στην εκπομπή Live News.

«Έχουν γίνει όλες οι απαραίτητες κινήσεις» σημείωσε ο κ. Κονιδάρης ερωτηθείς για το αν έχει ξεκινήσει διαδικασία ιχνηλάτησης. «Μέχρι στιγμής δεν έχει βρεθεί κάποιος θετικός».

«Ο Αρχιεπίσκοπος από την πρώτη στιγμή που ξέσπασε η 2η φάση της πανδημίας υποβαλλόταν σε μοριακές εξετάσεις ανά βδομάδα προκειμένου να προφυλάξει τον εαυτό του και τους ιεράρχες» πρόσθεσε.

Όπως είπε, αμέσως μετά την Ιερά Σύνοδο, υπεβλήθη σε ταχεία και μοριακή εξέταση και διαγνώστηκε αρνητικός. Αμέσως μετά αναχώρησε για την ιερά μονή Αγ. Θεοδώρων, επέστρεψε την Πέμπτη 12/11, υποβλήθηκε εκ νέου σε τεστ και βγήκε ξανά αρνητικός, πριν βρεθεί με τον πρωθυπουργό.

Την Δευτέρα, σύμφωνα με τον κ. Κονιδάρη, υποβλήθηκε σε τεστ, έλαβε τα αποτελέσματα των τελευταίων εξετάσεων την Τρίτη 17/11, όπου διεγνώσθη θετικός και μετά από εισήγηση του κ. Τσιόδρα διεκομίσθη στον Ευαγγελισμό.

Αναλυτικά όσα είπε στο MEGA

Sports in

Το πόδι μιας «αρκούδας» διασχίζει την Ευρώπη - Ανάλυση του Economist

Στο αμείλικτο ερώτημα «τι θα γίνει εάν χάσει η Ουκρανία» επιχειρεί να απαντήσει ο Economist

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024