
Με μάσκες και οι Εύζωνες της Προεδρικής Φρουράς – Δείτε εικόνες
Με το δεύτερο κύμα του κοροναϊού να χτυπάει ανελέητα τη χώρα μας και τα εμβόλια να... καθυστερούν ακόμα, η μάσκα είναι και θα παραμείνει για όλους αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς μας
Με το δεύτερο κύμα του κοροναϊού να χτυπάει ανελέητα τη χώρα μας και τα εμβόλια να… καθυστερούν ακόμα, η μάσκα είναι και θα παραμείνει για όλους αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς μας.
Η χρήση της προστατευτικής μάσκας είναι υποχρεωτική τόσο στους εσωτερικούς, όσο και στους εξωτερικούς χώρους.
Από αυτό δεν διαφέρουν πλέον ούτε οι Εύζωνες της Προεδρικής Φρουράς, οι οποίοι μπορεί να μην έρχονται σε επαφή με τους πολίτες, ωστόσο συνυπάρχουν καθημερινά μέσα στο στρατόπεδο της Ηρώδου Αττικού, στο πλαίσιο της εκπαίδευσής του, αλλά και της εκτέλεσης των υπόλοιπων καθηκόντων τους.
Έτσι, κρίθηκε σκόπιμο να φορούν και εκείνοι μάσκα, κατά τη διάρκεια εκτέλεσης της υπηρεσίας τους.
Έτσι, τις τελευταίες μέρες, κατά τη διάρκεια της υπηρεσίας τους στο Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη και στο Προεδρικό Μέγαρο, φορούν υποχρεωτικά την προστατευτική μάσκα.
Δείτε τις φωτογραφίες:
- Γεραπετρίτης: «Εχει χαθεί η έννοια των σταθερών» σήμερα στη «διεθνή γεωπολιτική αρένα»
- ΚΚΕ: Μηνύματα από το Κόμμα Τουντέχ του Ιράν, τα ΚΚ Ισραήλ και Τουρκίας, σε μεγάλη συγκέντρωση στο ΣΕΦ
- Γάζα: Σκοτώθηκε συμβασιούχος του ΠΟΥ – Αναστέλλει τις διακομιδές του στην Αίγυπτο ο Οργανισμός
- Στενά του Ορμούζ: Ψηφοφορία στο ΣΑ του ΟΗΕ σε σχέδιο απόφασης για τη ναυσιπλοΐα
- Ρωσία: Τουλάχιστον 5 νεκροί και χιλιάδες εκτοπισμένοι εξαιτίας πλημμυρών και κατολισθήσεων στο Νταγκεστάν
- Ιράν: Σε «αδιέξοδο» βρίσκεται ο «ανισσόροπος» Τραμπ – «Καμία επίπτωση» από τις «ανυπόστατες απειλές του»
