«…δεν μου είναι το top model. Εντάξει καλή, συμπαθητική είναι.». Τάδε έφη ο αδελφός του Παναγιώτη Αντωνόπουλου, Χρήστος, κρίνοντας την συμπαίκτρια του στο GNTM.
O αδελφός του, ο οποίος αποχώρησε την περασμένη Τρίτη από το παιχνίδι δεν είχε και τις καλύτερες σχέσεις μαζί της.
«Δεν έχω να πω κάτι για την Ρασέλ, εξαιρετική είναι. Έχω μάθει στην ζωή μου να είμαι ρεαλιστής, δεν την ξέρω προσωπικά μόνο από τα social media. Σαν γυναίκα…εντάξει καλή είναι»… , είπε ο χρήστος Αντωνόπουλος μιλώνατς στο «Καλύτερα Δεν Γίνεται».
«Δεν ξέρω αν ο αδερφός μου έξω θα μπορούσε να έχει σχέσεις με την Ρασέλ, ανάλογα με τις συνθήκες. Βέβαια ο άνθρωπος άμα ταιριάζει με κάποιον ταιριάζει. Δεν γίνεται να αρέσουμε σε όλους. Χάνεται το ωραίο που υπάρχει.»
Ο Σπυρίδων Περεσιάδης (1854–1918) ήταν σημαντικός Έλληνας θεατρικός συγγραφέας της ύστερης περιόδου του 19ου αιώνα, γνωστός για την ικανότητά του να συνδυάζει την ηθογραφία με τον λυρισμό, όπως στο έργο «Ο Μαγεμένος Βοσκός».