Προεδρικές εκλογές ΗΠΑ : Ο Τραμπ «ούτε που σκέφτεται» να ετοιμάσει ομιλία αποδοχής ήττας
«Ελπίζω ότι θα χρειαστεί να ετοιμάσω μόνο τη μία (της νίκης)», εκμυστηρεύτηκε ο Ντόναλντ Τραμπ και πρόσθεσε «ξέρετε, το να νικάς είναι εύκολο. Το να χάνεις δεν είναι ποτέ εύκολο· για εμένα δεν είναι».
Ο Ρεπουμπλικάνος πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ ανέφερε πως «ούτε που το έχει σκεφτεί» να ετοιμάσει ομιλία αποδοχής της ήττας του ή ανακήρυξης της νίκης του, μιλώντας στο προσωπικό της προεκλογικής εκστρατείας του στο Άρλινγκτον (Βιρτζίνια) χθες Τρίτη, ημέρα διεξαγωγής των εκλογών.
«Ελπίζω ότι θα χρειαστεί να ετοιμάσω μόνο τη μία», εκμυστηρεύτηκε και πρόσθεσε «ξέρετε, το να νικάς είναι εύκολο. Το να χάνεις δεν είναι ποτέ εύκολο· για εμένα δεν είναι».
Χωρίς μάσκα
Διαβεβαιώνοντας ότι «αισθάνεται πολύ καλά», ο μεγιστάνας παραδέχθηκε ότι η φωνή του είναι βραχνή έπειτα από το σπριντ των αλλεπάλληλων προεκλογικών ομιλιών του τα τελευταία 24ωρα.
Αλλά «υπήρχε αγάπη σε αυτές τις συγκεντρώσεις», πρόσθεσε.
Ο Τραμπ και πολλοί από τους εργαζόμενους στην εκστρατεία του δεν φόραγαν μάσκες.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ-dpa
- Ο Μακρόν αυξάνει το πυρηνικό οπλοστάσιο της Γαλλίας – Προσφέρεται να το μοιραστεί με τους Ευρωπαίους εταίρους
- Βραβεία Σεζάρ και θεωρίες περί σωσία: Τελικά πήγε ή όχι ο Τζιμ Κάρεϊ στην τελετή;
- Κολωνός: Έλαβε προθεσμία ο 38χρονος που κατηγορείται για το θάνατο της συντρόφου του
- Προσαγωγή Γεωργιανού για κατασκοπεία στη Σούδα
- Αντιπολεμική διαδήλωση στη Θεσσαλονίκη – Φώναξαν συνθήματα κατά ΝΑΤΟ, ΗΠΑ και Ισραήλ
- Ρέμπραντ: Παγκόσμιο δέος για τον χαμένο πίνακα του «πρώτου ινσταγκράμερ»


