Τζένη Μπαλατσινού : Πώς γιόρτασε την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου;
H ανάρτηση που έκανε η Τζένη Μπαλατσινού για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου
Tην πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής της απολαμβάνει η Τζένη Μπαλατσινού καθώς σε λίγους μήνες θα κρατά στην αγκαλιά της το τέταρτο παιδί της, καρπό του έρωτά της με τον Βασίλη Κικίλια.
Το πρώην μοντέλο και λαμπερή παρουσιάστρια είναι γνωστό πως αγαπά πολύ τη χώρα μας, τα ήθη και τα έθιμά της για αυτό δε θα μπορούσε να μην τιμήσει την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου.
Συγκεκριμένα, η Τζένη Μπαλατσινού δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο σπίτι Instagram μια φωτογραφία με μια πόρτα και μια ελληνική σημαία.
«Χρόνια πολλά» έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της η Τζένη Μπαλατσινού, με τους διαδικτυακούς της φίλους να της ανταποδίδουν τις ευχές σε σχόλια.
Δείτε παρακάτω τη φωτογραφία που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram:
- Τούρκος πρέσβης: Αιγαίο και Ανατολική Μεσόγειος συνδέουν τους λαούς, τις οικονομίες και το μέλλον μας
- Ο Τραμπ χρειάζεται ένα τέλος στον πόλεμο, αλλά δεν ξέρει πώς να το πάρει – Οι επιθέσεις δοκιμάζουν την εύθραυστη εκεχειρία
- Συναγερμός στον Κορυδαλλό – Φωτιά σε διαμέρισμα
- Ουκρανικά drones έπληξαν τερματικό σταθμό πετρελαίου στην Αγία Πετρούπολη
- Συνεχίζονται τα σενάρια για Παναθηναϊκό και Ομπράντοβιτς – Τι αναφέρουν τα ΜΜΕ του εξωτερικού
- Γυναικοκτονία στην Καλαμάτα: «Σχεδιάζαμε μαζί να φύγει αλλά δεν πρόλαβε» – Συγκλονίζει η αδελφή της Βασιλικής




