Ριτσάρλισον : «Έστειλα μήνυμα στον Τιάγκο για να του ζητήσω συγνώμη»
Ο Ριτσάρλισον θέλησε να απολογηθεί για το πολύ άσχημο μαρκάρισμα που έκανε στον Τιάγκο Αλκάνταρα στο παιχνίδι της Έβερτον με τη Λίβερπουλ.
Το μεσημέρι του Σαββάτου (17/10) η Έβερτον αναδείχθηκε ισόπαλη με 2-2 κόντρα στη Λίβερπουλ σε ένα παιχνίδι που τα «ζαχαρωτά» έμειναν με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Ριτσάρλισον.
Ο Βραζιλιάνος έκανε ένα πολύ άσχημο μαρκάρισμα στον Τιάγκο Αλκάνταρα και πήρε κόκκινη κάρτα αφήνοντας την ομάδα του με παίκτη λιγότερο.
Βέβαια ο παίκτης της Έβερτον τοποθετήθηκε μέσω της προσωπικής του ιστοσελίδας θέλοντας να απολογηθεί στον Αλκάνταρα για το μαρκάρισμά του.
Συγκεκριμένα ανέφερε στο μήνυμά του:
«Όλοι ξέρουν ότι ποτέ δεν έχω υπάρξει βίαιος ποδοσφαιριστής. Δεν ήθελα να τραυματίσω τον Τιάγκο και αυτό συνέβη διότι η σύγκρουση ήταν αναπόφευκτη λόγω της φόρας που είχα.
Ήδη του έχω στείλει μήνυμα για να του ζητήσω συγγνώμη και το κάνω και δημόσια. Ελπίζω να μην έχει τραυματιστεί και όλα να είναι καλά.
Απολογούμαι επίσης στους συμπαίκτες μου, την ομάδα μου και τους οπαδούς που άφησα την ομάδα μου με παίκτη λιγότερο στο τέλος. Δεν μπορώ να κάνω κάτι τώρα για να το αλλάξω, αλλά θα το σκεφτώ, θα δουλέψω και θα κοιτάξω μπροστά».
- Κουτσούμπας: Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα φύγει, έχει δρομολογηθεί μέσα από το κόμμα της ΝΔ
- Μέση Ανατολή: Οι χώρες που καλούνται να καταβάλουν «φόρο τιμής» στον «Θείο Σαμ»
- Γιατί ο θάνατος του Λαριτζανί είναι πιο σημαντικός από εκείνον του ανώτατου ηγέτη
- Γράφτηκε ιστορία στη Λισαβόνα: Η Μπόντο Γκλιμτ ξεκίνησε για 6ο σερί ματς με την ίδια 11άδα (pic)
- Αυξάνονται οι κάμερες κυκλοφορίας στους δρόμους της Αθήνας – Στο επίκεντρο η παραλιακή
- Εκτροπή φορτηγού στην εθνική οδό – Καθυστερήσεις στο ύψος των Οινοφύτων




