Κακοκαιρία : Μεγάλες ζημιές στην Εύβοια – Ξεριζώθηκαν δέντρα, έπεσαν κολώνες
Ξεριζώθηκαν δέντρα, έπεσαν κολώνες της ΔΕΗ και του ΟΤΕ, σημειώθηκαν αρκετές ζημιές σε σπίτια ενώ δέντρα καταπλάκωσαν αυτοκίνητα.
Μεγάλες καταστροφές προκάλεσε η κακοκαιρία στο τοπικό διαμέρισμα Δήλησος στα Νέα Στύρα, στην Εύβοια.
Ξεριζώθηκαν δέντρα, έπεσαν κολώνες της ΔΕΗ και του ΟΤΕ, σημειώθηκαν αρκετές ζημιές σε σπίτια ενώ δέντρα καταπλάκωσαν αυτοκίνητα.
Ειδικότερα στα Νέα Στύρα ένα ξαφνικό μπουρίνι σάρωσε γειτονιές μέσα σε διάστημα μόλις 2,5 λεπτών ξηλώνοντας κεραμοσκεπές, ηλιακούς θερμοσίφωνες, τέντες και πέργολες ενώ προκάλεσε ζημιές σε κολώνες της ΔΕΗ και του ΟΤΕ από πτώσεις δέντρων.
Σύμφωνα με το evima.gr, ευτυχώς δεν αναφέρθηκαν τραυματισμοί.
Η βροχή ήταν ιδιαίτερα σφοδρή για περίπου 10 – 15 λεπτά, αλλά μέσα σε αυτό το διάστημα πλημμύρισαν δρόμοι, έπεσαν δέντρα και προκλήθηκαν καταστροφές.
- Μέση Ανατολή: Πτήσεις επαναπατρισμού Ελλήνων από Ομάν και Ντουμπάι
- Είναι η Κίνα ο πραγματικός στόχος της επίθεσης Τραμπ στο Ιράν; – Γιατί πλήττει το Πεκίνο εκεί που πονάει;
- Markos by Night: Πρεμιέρα στο MEGA με το απολαυστικό «Notis Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ»
- Το στάδιο Αζάντι στην Τεχεράνη έχει καταστραφεί από τους βομβαρδισμούς
- Άμπου Ντάμπι: Έξι τραυματίες από πτώση θραυσμάτων από drones
- Έκτακτα μέτρα στην αγορά αναγγέλλει ο Θεοδωρικάκος λόγω του πολέμου στη Μέση Ανατολή


