
Δίκη Χρυσής Αυγής : Νέες φωτογραφίες από τα επεισόδια έξω από το Εφετείο
Ωστόσο -και- στις φωτογραφίες που δημοσίευσε η ΕΛ.ΑΣ, δεν αποδεικνύεται ότι οι άντρες των ΜΑΤ δέχτηκαν επίθεση με βόμβες-μολότοφ, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, κατά τη διάρκεια της συγκέντρωσης.
Στη δημοσιότητα έδωσε η ΕΛ.ΑΣ νέες φωτογραφίες από τα χτεσινά επεισόδια που σημειώθηκαν έξω από το Εφετείο Αθηνών, λίγα μετά την ιστορική απόφαση του δικαστηρίου για την ενοχή των πολιτικών στελεχών της Χρυσής Αυγής για διεύθυνση και σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, με αποτέλεσμα να διαλυθεί η μεγαλειώδης πορεία.
Οι φωτογραφίες αυτές έχουν τραβηχτεί, προφανώς από άνδρες των ΜΑΤ, που βρίσκονταν μέσα και πίσω από τις κλούβες.
Υπενθυμίζεται ότι η ανακοίνωση για τα γεγονότα ανέφερε: «Στις 11.55 ώρα, περίπου 10 λεπτά μετά την ανακοίνωση της απόφασης του Εφετείου Αθηνών, και ενώ η πολυπληθής – 20.000 άτομα τουλάχιστον – συγκέντρωση διαλυόταν, αστυνομικές δυνάμεις δέχθηκαν επίθεση με μολότοφ, πέτρες και άλλα αντικείμενα από περίπου 600 άτομα, στη συμβολή των οδών Κ. Λουκάρεως και Λ. Αλεξάνδρας.
Ωστόσο -και- στις φωτογραφίες που δημοσίευσε η ΕΛ.ΑΣ, δεν αποδεικνύεται ότι οι άντρες των ΜΑΤ δέχτηκαν επίθεση με βόμβες-μολότοφ, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, κατά τη διάρκεια της συγκέντρωσης.
- Συνταγή: Burger με μοσχαρίσιο κιμά, καραμελωμένα κρεμμύδια & BBQ σάλτσα
- Πάνω από πέντε χιλιάδες εκτοπισμένοι στην Αϊτή εξαιτίας συγκρούσεων μεταξύ συμμοριών
- Έρευνα: Ποια είναι η σχέση ανάμεσα στην κίνηση και την ψυχική υγεία;
- Ελλιπής ο εμβολιασμός ενηλίκων – Αγνοούν τους κινδύνους και την ανάγκη εμβολιασμού οι Έλληνες
- Καιρός: Πτώση της θερμοκρασίας – Πού θα έχει βροχές και καταιγίδες
- Γιατί μια μούμια να κρύβει μέσα της απόσπασμα της «Ιλιάδας»;





