Το γύρο του κόσμου κάνει η απόφαση του δικαστηρίου με την οποία η Χρυσή Αυγή κρίθηκε εγκληματική οργάνωση.
Ξένα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης μεταφέρουν την είδηση ότι τα ηγετικά στελέχη του νεοναζιστικού κόμματος κρίθηκαν ένοχα για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης.
«Ηγέτες του νεοναζιστικού κόμματος ένοχοι για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης», γράφει το BBC, που δημοσιεύει φωτογραφία με τις χιλιάδες κόσμου έξω από το Εφετείο.
«Eλληνικό δικαστήριο αποφάνθηκε ότι οι ηγέτες του ακροδεξιού κόμματος «Χρυσή Αυγή» είναι ένοχοι για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης», γράφει το πρακτορείο Reuters.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας