Μαίνεται ανεξέλεγκτη η πυρκαγιά στη Ζάκυνθο – Ενισχύονται οι πυροσβεστικές δυνάμεις
Ήδη στο λιμάνι της Κυλλήνης βρίσκονται πυροσβεστικά οχήματα με πυροσβέστες που θα μεταβούν στη Ζάκυνθο με το επόμενο δρομολόγιο για να συνδράμουν στην κατάσβεση
Ενισχύονται σημαντικά οι δυνάμεις της Π.Υ. προκειμένου να τεθεί υπό έλεγχο η μεγάλη φωτιά που ξέσπασε στις Βολίμες νωρίς το απόγευμα.
Ήδη στο λιμάνι της Κυλλήνης βρίσκονται πυροσβεστικά οχήματα με πυροσβέστες που θα μεταβούν στη Ζάκυνθο με το επόμενο δρομολόγιο για να συνδράμουν στην κατάσβεση.
Στην περιοχή μεταβαίνουν εσπευσμένα ο Γενικός Γραμματέας Πολιτικής Προστασίας Βασίλειος Παπαγεωργίου και ο Αρχηγός Π.Σ. Αντιστράτηγος Στέφανος Κολοκούρης για τον συντονισμό των πυροσβεστικών δυνάμεων που επιχειρούν στην περιοχή.
Σύμμαχος της φωτιάς είναι οι δυνατοί άνεμοι που πνέουν στην περιοχή και δυσκολεύουν το έργο των πυροσβεστικών δυνάμεων.
Τέλος, οι αρχές της Ζακύνθου εξετάζουν το ενδεχόμενο εκκένωσης του χωριού, καθώς οι συνθήκες όσο περνά η ώρα γίνονται πιο δύσκολες και όλος ο μηχανισμός βρίσκεται σε ετοιμότητα.
- Ειρηνικός: Νέο πλήγμα των ΗΠΑ κατά ταχύπλοου με 2 νεκρούς – Κάλεσαν και το λιμενικό να διασώσει επιζώντα
- Λίβανος: Αλλοι 4 νεκροί σε ισραηλινά πλήγματα στο νότιο τμήμα της χώρας
- Ο Ρούμπιο θα επισκεφθεί Σλοβακία και Ουγγαρία, όπου κυβερνούν σύμμαχοι του Τραμπ
- Πτώση ελικοπτέρου εναέριου-ασθενοφόρου στη Λιβύη με δύο Ρώσους πιλότους και τρεις ντόπιους [Λιβύη]
- Σουδάν: Οι φρικαλεότητες της Ελ Φάσερ επαναλαμβάνονται στην Κορντοφάν, καταγγέλλει ο ΟΗΕ
- Βενεζουέλα: Αναβλήθηκε η συζήτηση στο Κοινοβούλιο του νομοσχεδίου για τη γενική αμνηστία

