Ηλιόπουλος: Αληθεύει ότι το μισό υπουργικό του Ζάεφ ήταν στη Θεσσαλονίκη;
Το ερώτημα αν είναι αλήθεια ότι χθες βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη το μισό υπουργικό Συμβούλιο της Βόρειας Μακεδονίας θέτει ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ και ζητάει να μάθει με ποιους συναντήθηκαν και γιατί κρατήθηκαν μυστικές οι συναντήσεις.
Το ερώτημα αν είναι αλήθεια ότι χθες βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη το μισό υπουργικό Συμβούλιο της Βόρειας Μακεδονίας θέτει ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ και ζητάει να μάθει με ποιους συναντήθηκαν και γιατί κρατήθηκαν μυστικές οι συναντήσεις.
«O κ. Μητσοτάκης έχει δύο επιλογές: ή θα φέρει άμεσα προς κύρωση τις διμερείς συμφωνίες με τη Βόρεια Μακεδονία στη Βουλή ή θα παραδεχτεί πως έχει χάσει τον έλεγχο όχι μόνο στη χώρα αλλά και στο ίδιο του το κόμμα» επεσήμανε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Νάσος Ηλιόπουλος.
Η πλήρης δήλωση του κ. Ηλιόπουλου έχει ως εξής:
«Η κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη αναγνώρισε χθες ως «ιστορική» τη Συμφωνία των Πρεσπών. Η άρον-άρον απόσυρση του όρου «ιστορική», επιβεβαιώνει το μέγεθος της εξαπάτησης.
Από το πρωί, οι βουλευτές της ΝΔ προσπαθούν να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα. Ο κ. Πλεύρης ζητάει ευθύνες, ενώ για την κα Μπακογιάννη η Συμφωνία των Πρεσπών παράγει σταθερότητα στα Βαλκάνια.
Όταν καταλήξουν, ας μας απαντήσουν και στα εξής: είναι αλήθεια ότι χθες βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη το μισό υπουργικό Συμβούλιο της Βόρειας Μακεδονίας; Με ποιους συναντήθηκαν και γιατί κρατήθηκαν μυστικές οι συναντήσεις;
Ο κ. Μητσοτάκης έχει δύο επιλογές: ή θα φέρει άμεσα προς κύρωση τις διμερείς συμφωνίες με τη Βόρεια Μακεδονία στη Βουλή ή θα παραδεχτεί πως έχει χάσει τον έλεγχο όχι μόνο στη χώρα αλλά και στο ίδιο του το κόμμα».
.@iliopoulosnasos: Ο κ. Μητσοτάκης ή θα φέρει τις συμφωνίες με τη Β. Μακεδονία στη Βουλή ή θα παραδεχτεί ότι δεν ελέγχει το κόμμα του
[Δήλωση του εκπροσώπου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ–Προοδευτική Συμμαχία για τη στάση της ΝΔ αναφορικά με τη Συμφωνία των Πρεσπών – https://t.co/YnguSQxG7b] pic.twitter.com/5hg4f0Ri5b— ΣΥΡΙΖΑ (@syriza_gr) September 29, 2020
- Συνελήφθη οδηγός λεωφορείου – Προσέκρουσε σε μπάρες σιδηροδρομικής διάβασης
- Άρης: Απουσίες και ερωτηματικά για την ενδεκάδα κόντρα στον Ολυμπιακό
- Απεργία την Τρίτη 16 Δεκεμβρίου: Ποιοι συμμετέχουν στις κινητοποιήσεις
- Δικηγόρος Τσιτσιπά: «Δεν οδηγούσε ο Στέφανος, αλλά ο πατέρας του»
- Μητσοτάκης: Εκβιασμοί μετά το «όχι» των αγροτών: Διάλογος δεν γίνεται με τελεσίγραφα, τα μπλόκα υπονομεύουν τα αιτήματα
- Πυροβολισμοί στην παραλία Bondi της Αυστραλίας: Δύο άντρες υπό κράτηση και πολλαπλά θύματα, σύμφωνα με την αστυνομία
- To άσυλο και οι ιστορίες του
- Μισός αιώνας Star Wars – Η πρώτη επική ταινία του Τζορτζ Λούκας επιστρέφει στις σκοτεινές αίθουσες το 2027
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 14.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/howen-ac0WfQ3F6dw-unsplash-315x220.jpg)



























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442