Ο Λόπεθ «καθάρισε» για την Μπιλμπάο
Η Αθλέτικ Μπιλμπάο πήρε την εκτός έδρας νίκη με 2-1 επί της Εϊμπάρ με δύο γκολ του Ουνάι Λόπεθ.
Η Αθλέτικ Μπιλμπάο πήρε την εκτός έδρας νίκη με 2-1 επί της Εϊμπάρ στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της La Liga.
Η ομάδα του Γκαΐθκα Γκαριτάνο πήρε τη νίκη στο μίνι ντέρμπι των Βάσκων και παράλληλα το πρώτο της τρίποντο στο φετινό πρωτάθλημα έχοντας ως μεγάλο πρωταγωνιστή της τον Ουνάι Λόπεθ. Από την άλλη πλευρά, η Εϊμπάρ παραμένει χωρίς τρίποντο μέχρι στιγμής στη φετινή σεζόν.
Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 40ο λεπτό του αγώνα. Ο Ινιάκι Ουίλιαμς έδωσε την πάσα στον Λόπεθ ο οποίος έστειλε την μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα για το 1-0 της Μπιλμπάο. Στο 48′ ήρθε η απάντηση των γηπεδούχων με τον Κίκε να σκοράρει ύστερα από ασίστ του Πέδρο Λεόν.
Η Μπιλμπάο ήταν καλύτερη στον αγωνιστικό χώρο και η ανωτερότητά της εξαργυρώθηκε στο 88ο λεπτό με τον Ουνάι Λόπεθ να δίνει και πάλι τη λύση στην ομάδα του, διαμορφώνοντας το τελικό 2-1.
- Καταδίκη του βανδαλισμού στου Κίονες της Μητρόπολης από τον Δήμο Αγρινίου
- Κρήτη: Στην εντατική 19χρονος που έπεσε από τα Ενετικά Τείχη
- Τσουκαλάς: «Οι επόμενες εκλογές είναι μαραθώνιος αντοχής» λέει ο εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ
- Δίκη Novartis: Ποινές φυλάκισης 25 και 28 μηνών με αναστολή σε Δεσταμπασίδη και Μαραγγέλη
- Τσάμπι Αλόνσο: Το «τρελό» ποσό που κόστισε ο Ισπανός στη Ρεάλ και το εντυπωσιακό ποσοστό νικών του
- Η Björk έχει ένα σχέδιο για να σώσει τη Γροιλανδία από τον Ντόναλντ Τραμπ


