Λόπεθ: «Ισορροπημένο το παιχνίδι και δίκαιο το αποτέλεσμα»
Δίκαιο έκρινε το αποτέλεσμα κόντρα στον ΠΑΟΚ ο προπονητής του Βόλου, Άνχελ Λόπεθ που στάθηκε βέβαια και στις ευκαιρίες που έχασε η ομάδα του κυρίως στο πρώτο ημίχρονο.
Ικανοποιημένος από την εμφάνιση της ομάδας του κόντρα στον ΠΑΟΚ εμφανίστηκε ο Άνχελ Λόπεθ μετά το τέλος της αναμέτρησης. Ο προπονητής του Βόλου στάθηκε και στις ευκαιρίες που είχαν οι ποδοσφαιριστές του για να σκοράρουν κυρίως στο πρώτο ημίχρονο.
Αναλυτικά όσα είπε:
«Σε κάθε παιχνίδι θέλω να κερδίζω, αυτή είναι η νοοτροπία μου, αυτός είναι ο στόχος και αυτό θέλω να μεταβιβάσω στην ομάδα μου. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε πολλές ευκαιρίες, ξέραμε ότι κόντρα στον ΠΑΟΚ δεν θα έχουμε τόσο εύκολο έργο, στο δεύτερο ήμασταν πιο κλειστά στην άμυνα καθώς ο ΠΑΟΚ έχει εξαιρετική ποιότητα σαν ομάδα. Είχαμε με αντεπιθέσεις ευκαιρίες για γκολ, συνεχίζουμε όμως.
Το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο, αυτό είναι το πιο δίκαιο αποτέλεσμα. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν εμείς πιο επιθετικοί, μαχητικοί, κερδίσαμε τις μονομαχίες και τις δεύτερες μπάλες, στο δεύτερο ημίχρονο ο ΠΑΟΚ, μας ανάγκασε να κλειστούμε, αλλά η τελική ιδέα είναι ότι ήταν ισορροπημένο το παιχνίδι και ότι το αποτέλεσμα είναι δίκαιο».
- Μπερλινάλε: Πολιτικές αιχμές, Χρυσή Άρκτος στον Ίλκερ Τσατάκ και η απάντηση Βέντερς για τον ρόλο του σινεμά
- Πόλεμος στην Ουκρανία: Μαζικές ρωσικές επιθέσεις με πυραύλους και drones σε Κίεβο και άλλες περιοχές
- Οι αθλητικές μεταδόσεις (22/2): Πού θα δείτε τα ματς της Super League και παιχνίδια από τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα
- Η Σομαλιλάνδη έτοιμη να παραχωρήσει στις ΗΠΑ προνομιακή πρόσβαση στα ορυκτά της και στις στρατιωτικές βάσεις της
- Το μήνυμα του Χέιζ-Ντέιβις: «Δεν ακούω πολύ καλά πάνω στις επευφημίες για τον MVP» (pic)
- Κορυφώνονται οι αποκριάτικες εκδηλώσεις στην Αθήνα – Το απόγευμα η μεγάλη παρέλαση

