ΑΕΚ: Εκτός αποστολής ο Ολιβέιρα κόντρα στη Λαμία
Ο Μάσιμο Καρέρα ανακοίνωσε την αποστολή για το παιχνίδι κόντρα στη Λαμία με τον Νέλσον Ολιβέιρα να μένει εκτός λόγω ενοχλήσεων στον δεξιό οπίσθιο μηριαίο.
Με μια σημαντική απουσία θα παραταχθεί η ΑΕΚ κόντρα στη Λαμία για την τρίτη αγωνιστική της Super League καθώς εκτός αποστολής έμεινε ο Νέλσον Ολιβέιρα. Περισσότερο για προληπτικούς λόγους μιας και ένιωσε ενοχλήσεις στον δεξιό οπίσθιο μηριαίο.
Η ενημέρωση:
«Ολοκληρώθηκε η σημερινή προπόνηση των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ στα Σπάτα.
Οι Ζίγκα Λάτσι και Κώστας Γαλανόπουλος ακολούθησαν ατομικά προγράμματα εκγύμνασης, ενώ ο Νέλσον Ολιβέιρα έκανε θεραπεία λόγω ενόχλησης στον δεξιό οπίσθιο μηριαίο. Οι υπόλοιποι παίκτες προπονήθηκαν κανονικά.
Έπειτα από το τέλος του προγράμματος ο Μάσιμο Καρέρα ανακοίνωσε την αποστολή για το αυριανό (20.30) παιχνίδι πρωταθλήματος με τη Λαμία, στο ΟΑΚΑ.
Σε αυτήν βρίσκονται οι Τσιντώτας, Αθανασιάδης, Μπακάκης, Λόπες, Τσιγκρίνσκι, Ινσούα, Σβάρνας, Χνιντ, Παουλίνιο, Μιτάι, Βασιλαντωνόπουλος, Κρίστιτσιτς, Σιμόες, Αλμπάνης, Μάνταλος, Σάκχοφ, Σαμπανάτζοβιτς, Μαχαίρας, Γκαρσία, Λιβάια, Ανσαριφάρντ, Ενομπακάρε».
- Ελεύθερος σκοπευτής εκτέλεσε πρώην πρόεδρο της Αζαξιό
- Αγρότες: Στις 15:00 η συνάντηση Μητσοτάκη – «προθύμων», θολό αν και ποιους εκπροσωπούν – Συνεδριάζει αύριο για κλιμάκωση η Πανελλαδική Επιτροπή
- Καταδίκη του βανδαλισμού στους Κίονες της Μητρόπολης από τον Δήμο Αγρινίου
- Κρήτη: Στην εντατική 19χρονος που έπεσε από τα Ενετικά Τείχη
- Τσουκαλάς: «Οι επόμενες εκλογές είναι μαραθώνιος αντοχής» λέει ο εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ
- Δίκη Novartis: Ποινές φυλάκισης 25 και 28 μηνών με αναστολή σε Δεσταμπασίδη και Μαραγγέλη


