ΑΕΚ: Εκτός αποστολής ο Ολιβέιρα κόντρα στη Λαμία
Ο Μάσιμο Καρέρα ανακοίνωσε την αποστολή για το παιχνίδι κόντρα στη Λαμία με τον Νέλσον Ολιβέιρα να μένει εκτός λόγω ενοχλήσεων στον δεξιό οπίσθιο μηριαίο.
Με μια σημαντική απουσία θα παραταχθεί η ΑΕΚ κόντρα στη Λαμία για την τρίτη αγωνιστική της Super League καθώς εκτός αποστολής έμεινε ο Νέλσον Ολιβέιρα. Περισσότερο για προληπτικούς λόγους μιας και ένιωσε ενοχλήσεις στον δεξιό οπίσθιο μηριαίο.
Η ενημέρωση:
«Ολοκληρώθηκε η σημερινή προπόνηση των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ στα Σπάτα.
Οι Ζίγκα Λάτσι και Κώστας Γαλανόπουλος ακολούθησαν ατομικά προγράμματα εκγύμνασης, ενώ ο Νέλσον Ολιβέιρα έκανε θεραπεία λόγω ενόχλησης στον δεξιό οπίσθιο μηριαίο. Οι υπόλοιποι παίκτες προπονήθηκαν κανονικά.
Έπειτα από το τέλος του προγράμματος ο Μάσιμο Καρέρα ανακοίνωσε την αποστολή για το αυριανό (20.30) παιχνίδι πρωταθλήματος με τη Λαμία, στο ΟΑΚΑ.
Σε αυτήν βρίσκονται οι Τσιντώτας, Αθανασιάδης, Μπακάκης, Λόπες, Τσιγκρίνσκι, Ινσούα, Σβάρνας, Χνιντ, Παουλίνιο, Μιτάι, Βασιλαντωνόπουλος, Κρίστιτσιτς, Σιμόες, Αλμπάνης, Μάνταλος, Σάκχοφ, Σαμπανάτζοβιτς, Μαχαίρας, Γκαρσία, Λιβάια, Ανσαριφάρντ, Ενομπακάρε».
- Γουέστ Χαμ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 1-1: Γλίτωσαν την ήττα στο 90+6′ οι «κόκκινοι διάβολοι»
- Ποιος θα αντικαταστήσει τον Ερντογάν στην ηγεσία του AKP;
- Τσέλσι – Λιντς 2-2: Ισοπαλία σοκ για τους «μπλε» (2-2) – Μία ακόμη ήττα για την Τότεναμ (1-2)
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 11.02.2026]
- Super League 2: Το πρόγραμμα της πρεμιέρας στα πλέι οφ και τα πλέι άουτ
- Ο Νετανιάχου ταξιδεύει στις ΗΠΑ και η Τεχεράνη προειδοποιεί τον Τραμπ: «Μην τον αφήσεις να τα διαλύσει όλα»
