Το μέλλον του ελληνικού ποδοσφαίρου βρίσκεται στο Ρέντη και η Ακαδημία του Ολυμπιακού το επιβεβαιώνει για ακόμα μία φορά.
Οι ερυθρόλευκοι, ανακοίνωσαν την έναρξη της συνεργασίας του με τέσσερα νέα ταλέντα που ενδέχεται να… στολίσουν τα γήπεδα την «επόμενη μέρα» του ποδοσφαίρου. Συγκεκριμένα, η Ακαδημία του Ολυμπιακού προχώρησε στις αποκτήσεις των Σαμουήλ Νιαυραδάκη, Γιάννη Χριστοφυλόπουλο, Αλέξη Καλογερόπουλο και Παύλο Μαυρουδή.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Η Ακαδημία του Ολυμπιακού και αυτό το καλοκαίρι έκανε τη διαφορά, συγκεντρώνοντας πολύ ταλέντο στο Ρέντη. Ο αριθμός των νεοεισερχόμενων είναι μεγάλος και θα παρουσιαστεί αναλυτικά προσεχώς. Προς το παρόν η Διοίκηση της Ακαδημίας του Θρύλου, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη συνεργασία της με τέσσερα σπουδαία ταλέντα.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Και μαθηματικά στα πλέι οφ του Europa League ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός, με τον δικέφαλο να ελπίζει ακόμη και για την 8άδα. Βαθμολογία, αποτελέσματα της League Phase μετά την 7η αγωνιστική και το πρόγραμμα της 8ης.
Με ωραίο γκολ του Ανάς Ζαρουρί ο ανώτερος Παναθηναϊκός έφερε ισοπαλία 1-1 με τη Φερεντσβάρος και πέρασε μαθηματικά στην ενδιάμεση φάση. O Γιουσούφ το 1-0, δεν παίζει με Ρόμα ο Σβιντέρσκι.