
Συνάντηση της Κατερίνας Σακελλαροπούλου με το δήμαρχο Θεσσαλονίκης στο Προεδρικό Μέγαρο
Το δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνο Ζέρβα, δέχτηκε στο Προεδρικό Μέγαρο η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου
Το δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνο Ζέρβα, δέχτηκε στο Προεδρικό Μέγαρο η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου.
Η κ. Σακελλαροπούλου επισήμανε το ιδιαίτερο ενδιαφέρον της για τη Θεσσαλονίκη, την οποία θα επισκεφθεί στις 26 Οκτωβρίου, ημέρα κατά την οποία η πόλη γιορτάζει τον πολιούχο της, Άγιο Δημήτριο, αλλά και την επέτειο της απελευθέρωσής της.
Από την πλευρά του, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης την ενημέρωσε για όλα τα ανοιχτά ζητήματα της πόλης και παρουσίασε τις πρωτοβουλίες που έχει αναλάβει, με ιδιαίτερη έμφαση στην προώθηση του έργου κατασκευής του Μουσείου Ολοκαυτώματος.
Ευχαρίστησε, επίσης, την Πρόεδρο της Δημοκρατίας για τη συμμετοχή της στο θεσμό των «Δημητρίων».
(Πηγή πληροφοριών: ΑΠΕ – ΜΠΕ)
- Τσιτσιπάς: «Αυτές είναι οι στιγμές που με κάνουν να απολαμβάνω πραγματικά το παιχνίδι»
- «Ήταν σχιζοφρενής» – Τι κατέθεσε ο ψυχίατρος για τον Γάλλο που «θέρισε» τη Ράνια
- Tι δουλειά έχει η Κιμ Καρντάσιαν στο Μπρόντγουεϊ;
- Αφθώδης πυρετός: Πότε θα καταβληθούν οι αποζημιώσεις στους κτηνοτρόφους
- Ο αστρολάβος του Αφζάλ – «Υπερυπολογιστής» του 17ου αιώνα βγαίνει σε δημοπρασία από τον Sotheby’s
- Η Ιουλία Τσέτη στο Delphi Forum XI: «Η βιωσιμότητα είναι συνέχεια και συνέπεια – Οι εργαζόμενοι σύμμαχοί μας»

