Βαριές ποινικές διώξεις για τους συλληφθέντες στη γιάφκα στο Κουκάκι
Ποινική δίωξη για κακουργηματική παράβαση του νόμου περί όπλων άσκησε ο εισαγγελέας σε βάρος του ενός εκ των τριών κατηγορουμένων, που συνελήφθησαν μετά από επιχείρηση της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας.
Ποινική δίωξη για κακουργηματική παράβαση του νόμου περί όπλων άσκησε ο εισαγγελέας σε βάρος του ενός εκ των τριών κατηγορουμένων, που συνελήφθησαν μετά από επιχείρηση της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας στο Κουκάκι.
Οι άλλοι δυο κατηγορούμενοι διώκονται για παράβαση του νόμου περί όπλων σε βαθμό πλημμελήματος.
Ωστόσο και οι τρεις κατηγορούμενοι, λόγω συνάφειας, παραπέμφθηκαν στον ανακριτή προκειμένου να απολογηθούν για τα αδικήματα που κατά περίπτωση που τους αποδίδονται.
Όλοι ζήτησαν και πήραν προθεσμία για να προετοιμάσουν την υπεράσπισή τους.
Στα δικαστήρια από νωρίς είχαν συγκεντρωθεί περίπου 40 αλληλέγγυοι. Τα μέτρα ασφαλείας ήταν δρακόντεια και όλοι τους αποκλείστηκαν στην είσοδο των δικαστηρίων όπου φώναζαν συνθήματα κατά την είσοδο και την έξοδο των κατηγορουμένων.
- Allianz: Ο κόσμος χωρίς το ΝΑΤΟ – Εξετάζοντας τις πιθανότητες
- Συνταγή: Παραδοσιακή χορτόπιτα
- Συνάντηση Πούτιν με τους απεσταλμένους των ΗΠΑ Γουίτκοφ και Κούσνερ για τον πόλεμο στην Ουκρανία
- Σε ποιες περιοχές επιμένει η κακοκαιρία την Πέμπτη – Καταιγίδες και θυελλώδεις άνεμοι
- Το blueberry είναι superfood (έστω κι αν δεν του φαίνεται)
- Σοβαρές παθήσεις στον εγκέφαλο προκαλεί η ατμοσφαιρική ρύπανση






