Καρέρα: «Γλυκιά νίκη, Μάνταλος και Τσιντώτας οι πρωταγωνιστές»
Η ΑΕΚ ξεκίνησε με το δεξί το νέο πρωτάθλημα καθώς νίκησε 2-0 εκτός έδρας τον Παναιτωλικό, με τον Μάσιμο Καρέρα να τονίζει την καταλυτική παρουσία του Μάνταλου και του Τσιντώτα.
Η ΑΕΚ επικράτησε 2-0 του Παναιτωλικού στο Αγρίνιο στο πρώτο παιχνίδι που αγωνίζεται στη φετινή Super League, ξεκινώντας με το δεξί της υποχρεώσεις της.
Ο Μάσιμο Καρέρα μίλησε μετά τη νίκη της ΑΕΚ για την αλλαγή που είχε η ομάδα του όταν μπήκε στο παιχνίδι ο Μάνταλος, ενώ στάθηκε και στην καθοριστική παρουσία του Τσιντώτα που απέκρουσε το πέναλτι του Ματσόλα.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του στην κάμερα της NOVA:
Για τα δύο πρόσωπα της ΑΕΚ στο παιχνίδι: «Το 3-5-2 μας ταιριάζει. Ήμασταν αργοί στο πρώτο μέρος. Στο δεύτερο άλλαξαν τα πράγματα και πήραμε τη νίκη».
Το αν η αλλαγή συστήματος ή η είσοδος του Μάνταλου άλλαξαν το ματς: «Είναι ένας εξαίρετος παίκτης με ταλέντο που βοήθησε να περάσει η μπάλα πιο εύκολα στους επιθετικούς και να αλλάξει η εικόνα της ομάδας».
Για το ποιος έκρινε το ματς ο Μάνταλος η ο Τσιντώτας με την απόκρουση του πέναλτι: «Σίγουρα ο τερματοφύλακάς μας κράτησε το 1-0 και μας κράτησε στο παιχνίδι και μας έδωσε ώθηση για να βάλουμε και το δεύτερο γκολ».
Για τη συμμετοχή του Βασιλαντωνόπουλου στην ενδεκάδα και γιατί τον χρησιμοποίησε στον χώροι του κέντρου: «Δουλεύει στις προπονήσεις, είναι εξαιρετικός, και γι’ αυτό τον έβαλα».
Για το τι του αφήνει η αναμέτρηση: «Είμαι ευχαριστημένος από όλη την ομάδα, πάλεψε και έδωσε τα πάντα και αυτό έχει μεγάλη σημασία για μας ειδικά στο δεύτερο μέρος. Όταν υποφέρεις η νίκη είναι πιο γλυκιά».
- Τραμπ: Ο «πρόεδρος της ειρήνης» έχει ήδη εξαπολύσει περισσότερα πλήγματα από όσα ο Μπάιντεν συνολικά
- Ρωσία: Ουκρανική επίθεση με drones προκαλεί ζημιές σε διαμερίσματα και πυρκαγιά σε βιομηχανική εγκατάσταση
- Το Ιράν κατηγορεί τις ΗΠΑ ότι αναζητούν «πρόσχημα» για στρατιωτική επέμβαση
- Ο Τραμπ υψώνει το μεσαίο δάχτυλο μπροστά στις κάμερες κατά την επίσκεψή του σε εργοστάσιο
- Ιράν: Κατηγορεί τον Τραμπ ενθαρρύνει την πολιτική αποσταθεροποίηση και υποκινεί τη βία
- Χιλή: Αθώωσαν τον αστυνομικό που πυροβόλησε και τύφλωσε διαδηλωτή στις μεγάλες κινητοποιήσεις το 2019