Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κριστιάνο για Κουλουσέφσκι: «Είναι μεγάλο ταλέντο και θα μας βοηθήσει»

Κριστιάνο για Κουλουσέφσκι: «Είναι μεγάλο ταλέντο και θα μας βοηθήσει»

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Ντέγιαν Κουλουσέφσκι, τονίζοντας ότι είναι χαρούμενος που θα είναι συμπαίκτες.

Η Γιουβέντους, απέκτησε τον Γενάρη τον Ντέγιαν Κουλουσέφσκι έναντι 35 εκατ. ευρώ, ωστόσο τον άφησε δανεικό στην Πάρμα για ένα εξάμηνο.

Ο 20χρονος χαφ ενσωματώθηκε στις προπονήσεις των πρωταθλητών Ιταλίας και περιμένει να κάνει το ντεμπούτο του. Μάλιστα, θεωρείται ένα από τα ονόματα που θα κάνουν την διαφορά στο άμεσο μέλλον.

Πριν γίνει αυτό, ωστόσο, ήταν μέλος της αποστολής στην εθνική Σουηδίας, η οποία αντιμετώπισε για το Nations League, την αντίστοιχη της Πορτογαλίας.

Εκεί βρίσκεται ο συμπαίκτης του στην Γιουβέντους, Κριστιάνο Ρονάλντο. Ο Πορτογάλος αστέρας μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον νεαρό άσο, αναφέροντας ότι είναι ένα τεράστιο ταλέντο.

Συγκεκριμένα, είπε: «Είναι ένα μεγάλο ταλέντο, μου αρέσει πολύ. Έχει μεγάλες προοπτικές και είναι εξαιρετικός ποδοσφαιριστής.

Θα μας βοηθήσει να νικάμε και να πετύχουμε σπουδαία πράγματα, ελπίζω να παίξω μαζί του και να σημειώσουμε πάρα πολλά γκολ μαζί».

Βέβαια, ο διεθνής μέσος απάντησε σε αυτά τα σχόλια, λέγοντας: «Αυτές είναι κουβέντες που σε κάνουν να δουλεύεις περισσότερο, είναι φανταστικά λόγια.

Ο Κριστιάνο είναι παίκτης παγκόσμιας κλάσης, ένα παράδειγμα για να ακολουθείς, σε κάθε παιχνίδι αποδεικνύει πως είναι ο καλύτερος. Τι τύχη να τον έχω συμπαίκτη, θα μάθω πάρα πολλά από αυτόν».

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024