Παρεμπόριο : Νέα πρόστιμα συνολικού ύψους 17.000 ευρώ
Την περασμένη εβδομάδα
Πρόστιμα συνολικού ύψους 17.000 ευρώ επιβλήθηκαν από τη γενική γραμματεία Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή την προηγούμενη εβδομάδα στο πλαίσιο των ελέγχων για το παρεμπόριο.
Όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων σχετικά με την εβδομαδιαία επιχειρησιακή δραστηριότητα της ΔΙ.Μ.Ε.Α. για την αντιμετώπιση του παρεμπορίου στο σύνολο της επικράτειας:
1. Κατά το χρονικό διάστημα από 31.08.2020 έως και 06.09.2020 πραγματοποιήθηκαν συνολικά 196 έλεγχοι και βεβαιώθηκαν 23 παραβάσεις.
2. Σε συνεργασία με την Ελληνική Αστυνομία, τη Δημοτική Αστυνομία Αθήνας και την συνδρομή των τοπικών, δημοτικών και περιφερειακών, αρχών, οι επιχειρήσεις της ΔΙ.Μ.Ε.Α. για την αντιμετώπιση του παράνομου εμπορίου έλαβαν χώρα σε Αττική και Χαλκίδα.
3. Επιβλήθηκαν πρόστιμα συνολικού ύψους 17.000 ευρώ που αφορούσαν σε παραβάσεις των Κανόνων Διακίνησης και Εμπορίας Προϊόντων Υπηρεσιών (Κανόνες ΔΙΕΠΠΥ) και του υπαιθρίου εμπορίου (ν.4497/2017).
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Παναθηναϊκός: Η… εξαφάνιση του Φαρίντ από τον Αταμάν (vids)
- Πατρινό Καρναβάλι: Σήμερα η επίσημη έναρξη του – Όλες οι εκδηλώσεις
- «Ό,τι δώσαμε δώσαμε», λέει ο Μητσοτάκης εν όψει της συνάντησης με αγρότες – Τι είπε για τις δηλώσεις Ανεστίδη
- Λάρισα: «Καμπάνα» σε γιατρό για υπόθεση ιατρικής αμέλειας που οδήγησε σε θάνατο
- Τσικίνιο: «Ο Ολυμπιακός ήταν η καλύτερη απόφαση της ζωής μου»
- Πάτρα: Οι έρευνες, τα σενάρια και οι αποκαλύψεις «φωτιά» για την εξαφάνιση της 16χρονης

