ΠτΔ σε Πλακιωτάκη: Καθοριστική η συνεισφορά του Λιμενικού στη διαχείριση των προσφυγικών ροών
Η κ. Σακελλαροπούλου, επεσήμανε την καθοριστική συνεισφορά του Λιμενικού στη διαχείριση των προσφυγικών ροών με απόλυτο σεβασμό στην προστασία της ανθρώπινης ζωής
Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου δέχθηκε σήμερα το πρωί στο Προεδρικό Μέγαρο τον υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Γιάννη Πλακιωτάκη, ο οποίος την ενημέρωσε για θέματα του υπουργείου του.
Ειδικότερα, ο κ. Πλακιωτάκης αναφέρθηκε στο ρόλο που διαδραματίζει το Λιμενικό Σώμα τόσο στο προσφυγικό-μεταναστευτικό όσο και στις τουρκικές απειλές, ενώ παράλληλα παρουσίασε τα μέτρα για την προστασία από την πανδημία στον χώρο της ναυτιλίας.
Η κ. Σακελλαροπούλου, από την πλευρά της, επεσήμανε την καθοριστική συνεισφορά του Λιμενικού στη διαχείριση των προσφυγικών ροών με απόλυτο σεβασμό στην προστασία της ανθρώπινης ζωής, όπως είχε την ευκαιρία να διαπιστώσει κατά τις πρόσφατες περιοδείες της.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Εναντίον του πολέμου στο Ιράν οι δυτικές κοινωνίες – Τι δείχνουν οι δημοσκοπήσεις σε ΗΠΑ και Ευρώπη
- Χειρουργήθηκε για αφαίρεση όγκου ο δήμαρχος Αγίου Ευστρατίου – Αισιοδοξία για την υγεία του
- Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη γνωστός tiktoker bodybuilder – Η έφοδος της ΕΛ.ΑΣ. στο γυμναστήριό του για αναβολικά
- Σε κακή κατάσταση η Σβίατεκ: «Δεν έχω νιώσει έτσι εδώ και πέντε χρόνια…»
- Ψαλιδίζει τον πήχη της ανάπτυξης η Τράπεζα της Ελλάδος – Οι πρώτες ανησυχίες λόγω πολέμου
- Η στιγμή του ιρανικού πλήγματος στην Παλιά Πόλη της Ιερουσαλήμ (βίντεο)







