Τρίτη 16 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο Βιδάλ προτιμάει την Γιουβέντους από την Ίντερ

Ο Βιδάλ προτιμάει την Γιουβέντους από την Ίντερ

Ο Αρτούρο Βιδάλ αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν από τη Μπαρτσελόνα και δείχνει να προτιμάει τη Γιουβέντους ως επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Ο Αρτούρο Βιδάλ αναμένεται να αποχωρήσει τις επόμενες μέρες από τη Μπαρτσελόνα, καθώς δεν υπολογίζεται στα σχέδια του Ρόναλντ Κούμαν για τη νέα σεζόν.

Ο Χιλιανός έχει συμβόλαιο με τους Καταλανούς μέχρι τον Ιούνιο του 2021 και βρίσκεται σε συζητήσεις για να επιτευχθεί η διακοπή. Έτσι, έχει αρχίσει ήδη να ψάχνει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Η Ίντερ έχει βολιδοσκοπήσει την περίπτωση του Βιδάλ, με τον Αντόνιο Κόντε να επιθυμεί να τον εντάξει στο ρόστερ της ομάδας του εδώ και έναν χρόνο χωρίς όμως να τα έχει καταφέρει ακόμα.

Ωστόσο, ένα δημοσίευμα από την εφημερίδα της Χιλής «La Cuarta», αναφέρει ότι δημοσιογράφος του μέσου ήρθε σε επαφή με άνθρωπο του κοντινού περιβάλλοντος του Βιδάλ, και του είπε ότι προτιμάει την Γιουβέντους από την Ίντερ.

Ο 33χρονος αγωνίστηκε στους «μπιανκονέρι» από το 2011 έως το 2015 κατακτώντας 4 πρωταθλήματα, 1 κύπελλο και δύο Σούπερ Καπ Ιταλίας.

Ίσως η παρουσία του Αντρέα Πίρλο (με τον οποίο υπήρξαν και συμπάικτες την ίδια περίοδο) στον πάγκο των Πρωταθλητών Ιταλίας να παίξει καθοριστικό ρόλο για την επιλογή του Χιλιανού, καθώς η προοπτική κατάκτησης περισσότερων τίτλων είναι μεγαλύτερη από αυτή στην Ίντερ.

Sports in

8 Ιουλίου-15 Απριλίου: τόσο διάστημα περίμενε ο Σλούκας…

Η μετακίνηση του Κώστα Σλούκα στον Παναθηναϊκό και η ανακοίνωση στις 8 Ιουλίου ήταν μια στιγμή που έφερε δονήσεις στο ελληνικό και ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Απριλίου 2024