Αρης: Σε συζητήσεις με την Αντερλεχτ για φιλικό στο Βέλγιο
Οι Κίτρινοι βρίσκονται σε συζητήσεις με την Αντερλεχτ για φιλικό παιχνίδι στο Βέλγιο – Ο κοροναϊός και η κατάσταση στο Βέλγιο προβληματίζει τις δύο ομάδες.
Στην τελική ευθεία βρίσκεται η προετοιμασία του Αρη ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν, με τους Κίτρινους να δουλεύουν σκληρά για να εμφανιστούν έτοιμοι στα πρώτα επίσημα παιχνίδια της νέας περιόδου.
Ο Μίκαελ Ενινγκ θέλει να «δέσει» την ομάδα του και να δει από τους παίκτες του να βγάζουν στον αγωνιστικό χώρο όσα δουλεύουν στις προπονήσεις.
Ο Γερμανός τεχνικός μάλιστα πριν από λίγες ημέρες είδε τον Αρη να αποδίδει πολύ καλά απέναντι σε μια σπουδαία ομάδα, όπως είναι η Σάλκε. Οι Κίτρινοι θέλουν να κλείσουν ένα ακόμα δυνατό φιλικό και βρίσκονται σε συζητήσεις με την Αντερλεχτ, για τη διεξαγωγή ενός παιχνιδιού στο Βέλγιο.
Οι επαφές των δύο πλευρών είναι σε πολύ καλό στάδιο, αλλά υπάρχει στασιμότητα στη λήψη της σχετικής απόφασης και της επισημοποίησης του φιλικού, λόγω της κατάστασης που επικρατεί στο Βέλγιο με τον κοροναϊό.
Μέσα στις επόμενες μέρες θα ληφθεί η οριστική απόφαση για το αν θα πραγματοποιηθεί τελικά το φιλικό ανάμεσα στον Αρη και την Αντερλεχτ.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.
LIVE: Ολυμπιακός ΟΝΕΧ – Καρλοβάρσκο. Παρακολουθήστε live στις 19:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Ολυμπιακός ΟΝΕΧ – Καρλοβάρσκο για τον πρώτο αγώνα της φάσης των «16» του CEV Cup. Τηλεοπτικά από το COSMOTE SPORT 6HD.
Θέλοντας να «αποζημιώσουν» τους 374 οπαδούς που ταξίδεψαν στον Αρκτικό Κύκλο για να δουν την άθλια εμφάνιση κόντρα στη Μπόντο/Γκλιμτ οι παίκτες της Μάντσεστερ Σίτι θα καλύψουν τα έξοδα των εισιτηρίων.
Ο μεγάλος πρωταθλητής του μήκους, Μίλτος Τεντόγλου, θα κάνει την πρεμιέρα του για το νέο έτος στην ημερίδα της Παιανίας το προσεχές Σάββατο 24 Ιανουαρίου.