Η γνωστή ηθοποιός Πηνελόπη Αναστασοπούλου στο παρελθόν έχει μιλήσει ανοιχτά για το body shaming και τα περιττά κιλά ενώ τώρα καλεί όλες τις γυναίκες να αγαπήσουν τις ατέλειές του σώματός τους υποστηρίζοντας πως είναι cool να είμαστε ο εαυτός μας.

Ολοένα και πιο συχνά, κυρίες της ελληνικής showbiz στηρίζουν το κίνημα του body positivity, δημοσιεύοντας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ολόσωμες φωτογραφίες τους, χωρίς ίχνος ρετούς, προκειμένου να απενοχοποιήσουν την αυθεντικότητα του γυναικείου σώματος.

Έτσι λίγο μετά την Μαίρη Συνατσάκη και η Πηνελόπη Αναστασοπούλου αποφάσισε να δημοσιεύσει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης φωτογραφίες της δείχνοντας πως είναι το σώμα της χωρίς κανένα ίχνος ρετούς.

«*Η τέλεια εικόνα «. Η πρόθεσή μου με αυτό το κείμενο είναι να δηλώσω παρούσα στη νέα εποχή (που ελπίζω και εύχομαι να είναι) που θέλει την εξανθρώπιση θα τολμήσω να πω της εικόνας που προβάλλουν τα social. Είναι πολύ cool να είσαι ο εαυτός σου» έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή της η Πηνελόπη Αναστασοπούλου, κερδίζοντας τα θετικά σχόλια των διαδικτυακών της φίλων .

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση που έκανε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου στο Instagram: