Κοροναϊός: Πέθανε 74χρονη στο ΑΧΕΠΑ – Στους 244 οι νεκροί στην Ελλάδα
Άλλο ένα θύμα από την πανδημία του κοροναϊού στη χώρα μας.
Κατέληξε 74χρονη ασθενής από κοροναϊό στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης ΑΧΕΠΑ, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό νεκρών στη χώρας μας στους 244.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα υπέφερε από υποκείμενα νοσήματα, καθώς είχε αρτηριακή υπέρταση ενώ είχε περάσει και αγγειακό εγκεφαλικό επεισόδιο.
Η ανακοίνωση του ΕΟΔΥ για την Τρίτη
Υπενθυμίζεται πως την Τρίτη το πρωί έχασε την μάχη για την ζωή και ένας 69χρονος, που νοσηλευόταν στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του ΑΧΕΠΑ.
Το απόγευμα της Τρίτης, ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε 168 νέα κρούσματα κοροναϊού, εκ των οποίων τα 20 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας.
Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων είναι 8987, εκ των οποίων το 55.4% άνδρες. Τα 1910 (21.3%) θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 4074 (45.3%) είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.
Από τα 145 εγχώρια κρούσματα, τα 11 συνδέονται με πρόσφατο ταξίδι στο εσωτερικό της χώρας.
- Η FIFA παρουσίασε την αφίσα του Μουντιάλ 2026 (pic)
- «Δεν δεχόμαστε μαθήματα από επιτιθέμενους», απαντά η Μαδρίτη στον Τραμπ – Η Κομισιόν στο πλευρό της Ισπανίας
- Η στιγμή που ιρανικό drone χτυπά στο προξενείο των ΗΠΑ στο Ντουμπάι
- LIVE: Γουλβς – Λίβερπουλ
- Η Λίντσεϊ Λόχαν θυμάται τα εφηβικά της χρόνια – Λίγο πάρτι, λίγο Χόλιγουντ, αρκετά μπλεξίματα με το νόμο
- Ψευδή τα SMS για χορήγηση «φύλλων πορείας» – Τι λέει το ΓΕΣ





