
Κρήτη- Κοροναϊός: Γυναίκα πήγε να «σκάσει» τα λάστιχα περιπολικού, μετά από έλεγχο σε ρεμπετάδικο
To περιστατικό σημειώθηκε με αφορμή τους ελέγχους που πραγματοποιούν οι αστυνομικές αρχές για τον κοροναϊό.
Απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε στην Κρήτη με αφορμή τους ελέγχους που πραγματοποιούν οι αστυνομικές αρχές για τον κοροναϊό με «πρωταγωνίστρια» μία γυναίκα.
Όλα συνέβησαν τα μεσάνυχτα της Παρασκευής στο Ηράκλειο, όπου μια γυναίκα, πήγε να σκάσει τα λάστιχα περιπολικού, μετά το πρόστιμο που επιβλήθηκε στο ρεμπετάδικο που βρίσκονταν, επειδή είχε παραβιάσει το ωράριο λειτουργίας.
Η γυναίκα, σύμφωνα με την ΕΡΤ, στη θέα των αστυνομικών πήρε ένα μαχαίρι από το τραπέζι και πλησίασε το περιπολικό, με τους αστυνομικούς να την προλαβαίνουν πριν σκίσει τα λάστιχα του οχήματος.
Όπως είναι φυσικό, συνελήφθη πέρασε το βράδυ στα κρατητήρια και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα, που την άφησε ελεύθερη ορίζοντας τακτική δικάσιμη.
- Eurovision 2026: Ξεσήκωσε το κοινό ο Akylas και προκρίθηκε στον μεγάλο τελικό του Σαββάτου
- Βρετανία: Ο Στάρμερ προς το παρόν διασώθηκε – Αλλά η εξουσία του είναι επισφαλής
- Τρόμος στη Μασαχουσέτη: Άνδρας άρχισε να πυροβολεί στη μέση του δρόμου – 11 τραυματίες
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 13.05.2026]
- Γιορτή σήμερα 13 Μαΐου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
- Ροντινέι: «Θα δώσω και τη ζωή μου για τον Ολυμπιακό»



