Ο Σωκράτης Διούδης είναι ένας από τους πιο σταθερούς τερματοφύλακες τα τελευταία χρόνια στο ελληνικό πρωτάθλημα, με τον Παναθηναϊκό να έχει βρει έναν αξιόπιστο γκολκίπερ.
Οι εμφανίσεις του Έλληνα κίπερ μάλιστα τη φετινή σεζόν ήταν εξαιρετικές, κάτι που δείχνουν και οι αριθμοί, καθώς ο Διούδης πραγματοποίησε 85 επεμβάσεις και είναι ο τερματοφύλακας με τις περισσότερες στη Superleague.
Αναλυτικά όσα αναφέρει η Superleague:
O Σωκράτης Διούδης είχε τις περισσότερες αποκρούσεις στη φετινή Super League (85). Ο τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού είχε 64 αποκρούσεις σε 25 αγώνες στην κανονική διάρκεια του Πρωταθλήματος και 21 σε 7 αγώνες των Play Οff.
Στη δεύτερη θέση βρίσκεται ο Μάτιτς Κότνικ με 81 αποκρούσεις και ακολουθούν οι Κάρλος Αμπάντ με 79 και Νίκος Παπαδόπουλος με 75.
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.
Απόλυτα ικανοποιημένος ήταν ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ για το 2-0 του Ολυμπιακού επί της Λεβερκούζεν, με τον τεχνικό των «ερυθρόλευκων» να εκφράζει τη σιγουριά του πως αν η ομάδα του έχει πίστη στις δυνατότητές της, τότε μπορεί να προκριθεί στα νοκ άουτ του Champions League.
Ο Κωνσταντής Τζολάκης πρωταγωνίστησε στο 2-0 του Ολυμπιακού επί της Λεβερκούζεν και μετά το ματς δήλωσε πως έκανε… απλώς τη δουλειά του! - Τι δήλωσε ο Παναγιώτης Ρέτσος για το σπουδαίο αποτέλεσμα.
Η Ρεάλ ήταν καταιγιστική απέναντί στη Μονακό (6-1), όμως το σημαντικότερο σημαντικό είναι ότι επέτρεψε στον Ολυμπιακό να την πλησιάσει στον πόντο, καθώς οι Πειραιώτες έχουν πλέον 8 βαθμούς, έναντι 9 των Μονεγάσκων.