Δεν πέρασαν παρά μερικά λεπτά από τη στιγμή που έγινε γνωστό ότι ο Παναθηναϊκός έκλεισε τον Άαρον Ουάιτ και οι Πράσινοι ανακοίνωσαν την απόκτηση του Αμερικανού φόργουορντ.
Ο πρώην παίκτη της Τενερίφη θα αγωνιστεί στο ΟΑΚΑ για την επόμενη σεζόν.
Αναλυτικά η ανακοίνωση
«Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ ανακοινώνει την απόκτηση του Άαρον Γουάιτ για τη σεζόν 2020/2021.
Ο Άαρον Γουάιτ γεννήθηκε στις 10 Σεπτεμβρίου του 1992 στο Ohio των ΗΠΑ, έχει ύψος 2.06μ. και αγωνίζεται στη θέση «4».
Ξεκίνησε από το Strongsville High School ενώ μετά το πέρας της φοίτησής του εκεί «μετακόμισε» στο φημισμένο κολέγιο της Iowa.
Στην τελευταία του χρονιά είχε 16.4 πόντους και 7.3 ριμπάουντ κατά μέσο όρο ανά παιχνίδι.
Στις 25 Ιουνίου του 2015 επελέγη στην 49η θέση του NBA Draft από τους Washington Wizards και ακολούθως ξεκίνησε την ευρωπαϊκή του καριέρα αγωνιζόμενος για λογαριασμό της γερμανικής Telekom Baskets Bonn, με την οποία μέτρησε 13.4 πόντους και 5.7 ριμπάουντ ανά παιχνίδι.
Το καλοκαίρι του 2016 αγωνίστηκε στο NBA Summer League με τους Washington Wizards έχοντας 7.2 πόντους και 5.2 ριμπάουντ κατά μέσο όρο ανά ματς.
Ακολούθως, υπέγραψε στη ρωσική Zenit Saint Petersburg όπου είχε 8.7 πόντους και 5.2 ριμπάουντ ανά αγώνα στο EuroCup.
Την επόμενη σεζόν (2017/2018) «μετακόμισε» στη Zalgiris Kaunas με την οποία έφτασε ως το Final 4 της Euroleague έχοντας 8.9 πόντους και 4.4 ριμπάουντ κατά μέσο όρο.
Την αγωνιστική περίοδο (2018/19) φορώντας και πάλι τη φανέλα της Λιθουανικής ομάδας, ο Γουάιτ μέτρησε 8.2 πόντους και 4.2 στην Euroleague.
Τον Ιούλιο του 2019 υπέγραψε στην Olimpia Milano από την οποία έφυγε τον Ιανουάριο για λογαριασμό της Iberostar Tenerife. Με την ισπανική ομάδα είχε 10.8 πόντους και 4.6 ριμπάουντ στο BCL».
Μια νέα επιστημονική μελέτη αποκαλύπτει ότι μια απλή αλλαγή στη διατροφή μπορεί να μειώσει τις θερμίδες που καταναλώνουμε, χωρίς να χρειαστεί να μικρύνουν οι μερίδες σας.
Μετά τη θερμή ανταπόκριση του κοινού από την πρώτη παρουσίαση στο Θέατρο Γκλόρια την άνοιξη του 2024, η παράσταση «Αλιγάτορες» επέστρεψε πιο επίκαιρη από ποτέ και μπαίνει στις τελευταίες παραστάσεις.
Πλέον ο τίτλος στο Challenge Cup Γυναικών θα κριθεί την Τετάρτη (18/3, 19:00) στο κλειστό της Γλυφάδας, όπου ο Παναθηναϊκός θέλει νίκη με 3-0 ή 3-1 σετ επί των Ιταλίδων για να κατακτήσει το τρόπαιο.
Ο Αλ-Κελαϊφί σκόπευε να επιστρέψει στο Παρίσι από τη Ντόχα όπου βρίσκεται για να δει από κοντά τον αγώνα της Παρί Σεν Ζερμέν απέναντι στην Τσέλσι, όμως εγκλωβίστηκε λόγω των γεγονότων στη Μ. Ανατολή.
Τη δεύτερη ήττα στον όμιλό της, αυτή τη φορά από την Κροατία, γνώρισε η Εθνική ομάδα μπάσκετ γυναικών, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής των προκριματικών του Eurobasket 2027.
Μια εικόνα και -εν προκειμένω- ένας πίνακας, αποτελεί και μια ακόμη απόδειξη για τον κορυφαίο πολυαθλητικό σύλλογο της Ευρώπης με την σύγκριση απλά να μην… υπάρχει – Ο Ολυμπιακός 24 και οι υπόλοιποι «μάχη» στο… 4.