Ο Ρονάλντο αναφέρθηκε στους λόγους που αγωνίστηκε στην Μίλαν και όχι στην Ίντερ, όταν αποφάσισε να αγωνιστεί ξανά στο ιταλικό πρωτάθλημα. Ο Βραζιλιάνος ήταν ξεκάθαρος και τόνισε ότι δεν θεωρεί τον εαυτό του «προδότη». Με τα χρώματα των «νερατζούρι» αγωνίστηκε σε 98 παιχνίδια, σκοράροντας 59 γκολ ενώ στους «ροσονέρι» μέτρησε 20 συμμετοχές με 9 τέρματα.
Αναλυτικά είπε: «Εγώ ήθελα να επιστρέψω στην Ίντερ και έκανα το παν. Περίμενα πολύ καιρό για να συμβεί, αλλά όταν δεν μου απαντούσαν, κατάλαβα πως ήταν… όχι. Δεν ένιωσα προδότης που πήγα στη Μίλαν, άλλον η Ίντερ ήταν εκείνη που με πρόδωσε. Η απόφαση που πήρα δεν ήταν η πιο δημοφιλής, αλλά ποτέ μου δεν φοβήθηκα να κάνω επιλογές».
Ακόμα, όταν τον ρώτησαν για ποιο λόγο αποχώρησε από την Ίντερ, εκείνος είπε: «Έφυγα από την Ίντερ, γιατί δεν είχα κανένα σημείο επαφής με τον Έκτορ Κούπερ και δεν υπήρχε περιθώριο συμβιβασμού». Η Μίλαν ήταν η τελευταία ομάδα του στην Ευρώπη, προτού επαναπατριστεί και παίξει με την Κορίνθιανς.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Μυστικά, σχέσεις και συγκρούσεις ξεδιπλώνονται μέσα από τις ζωές τριών ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και τελικά απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.
Μια υπόθεση διαφθοράς και απάτης ταλανίζει το βελγικό μπάσκετ, αφού η Ομοσπονδία της χώρας κατηγορείται ότι «έστελνε» αθλητές στους Ολυμπιακούς Αγώνες χωρίς αυτοί να πληρούν τα κριτήρια.
LIVE: Εξατσίμπασι – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 18:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Εξατσίμπασι – Ολυμπιακός για την 4η αγωνιστική του Champions League. Τηλεοπτικά από το COSMOTE SPORT 7.
Ο παλαίμαχος χαφ των «κόκκινων» έχει ξεκάθαρη άποψη για το ποιος πρέπει να είναι ο προπονητής που θα διαδεχθεί τον Σλοτ, αν οι πρωταθλητές Αγγλίας απομακρύνουν τον Ολλανδό