Εποχή από εποχή, διαφέρει… Αυτό επισήμανε ο Αβραάμ Γκραντ, μιλώντας σε αγγλικό τηλεοπτικό σταθμό για τη φετινή Τσέλσι του Φρανκ Λάμπαρντ.
Ο Ισραηλινός προπονητής σχολίασε την ευφορία που επικρατεί στους «μπλε» μετά την κατάληψη της τέταρτης θέσης στην Premier League.
O Γκραντ εξήγησε πως όταν εκείνος δούλευε στην Τσέλσι, η τετράδα θα ισοδυναμούσε με… εξορία στη Σιβηρία.
«Αν έλεγα πριν από κάποια χρόνια στον Ρόμαν Αμπράμοβιτς ότι η 4η θέση θα είναι καλή για αυτόν, λογικά θα με έστελνε στη Σιβηρία!» σχολίασε ο Γκραντ.
Βέβαια, ο Γκραντ αναγνώρισε ότι ο Λάμπαρντ δούλεψε υπό αντίξοες συνθήκες και ουσιαστικά πέτυχε:
Δεδομένου, όμως, του πώς ξεκίνησε η χρονιά, με την απαγόρευση μεταγραφών, κλπ, νομίζω ότι είναι όντως καλό. Για τον Φρανκ Λάμπαρντ, είναι σίγουρα μεγάλο επίτευγμα».
Ο Φαμπιάν Χιουρτσέλερ μίλησε ενόψει του Λίβερπουλ - Μπράιτον και παράλληλα αναφέρθηκε τόσο στον τραυματισμό του Στέφανου Τζίμα, όσο και στην μεγάλη επίδραση που έχει ο Μπάμπης Κωστούλας στην ομάδα του.
Την πρόσληψη του Ισπανού, Άλβαρο Ρούμπιο, στο πόστο του προπονητή της Β' ομάδα ανακοίνωσε η ΠΑΕ Ολυμπιακός. Ο Νίκος Τοπολιάτης ανέλαβε χρέη Deputy Head της «ερυθρόλευκης» Ακαδημίας.
Μια πολύ κρίσιμη για το άμεσο μέλλον της Λίβερπουλ συνάντηση, θα έχουν σύντομα Άρνε Σλοτ και Μο Σαλάχ, οι οποίοι θα μιλήσουν για όσα έγιναν το προηγούμενο διάστημα στους «ρεντς» και όσα θα γίνουν το προσεχές.