Μια «βόμβα» θέλει να πυροδοτήσει, όπως φαίνεται η Μακάμπι Τελ Αβίβ.
Παρόλο που η φημολογία των τελευταίων ημερών ήθελε τον Άντε Ζίζιτς να τα έχει βρει σε όλα με τη Ρεάλ Μαδρίτης για να επιστρέψει στην Ευρωλίγκα, ισραηλινά ΜΜΕ θέλουν την ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου να έχει μπει δυναμικά στο «παιχνίδι» της απόκτησης του και όχι μόνο αυτό, αλλά είναι και πολύ κοντά στην οριστική συμφωνία μαζί του.
Είναι φανερό πως αν τελικά η «ομάδα του λαού» υλοποιήσει τη μεταγραφή αυτή θα έχει ένα από τα καλύτερα δίδυμα σέντερ στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση καθώς έχει επεκτείνει την συνεργασία της και με τον Οθέλο Χάντερ.
Οι εξελίξεις αναμένονται με τεράστιο ενδιαφέρον, καθώς η Ρεάλ δεν έχει «ξεγράψει» την περίπτωση του.
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.
Απόλυτα ικανοποιημένος ήταν ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ για το 2-0 του Ολυμπιακού επί της Λεβερκούζεν, με τον τεχνικό των «ερυθρόλευκων» να εκφράζει τη σιγουριά του πως αν η ομάδα του έχει πίστη στις δυνατότητές της, τότε μπορεί να προκριθεί στα νοκ άουτ του Champions League.
Ο Κωνσταντής Τζολάκης πρωταγωνίστησε στο 2-0 του Ολυμπιακού επί της Λεβερκούζεν και μετά το ματς δήλωσε πως έκανε… απλώς τη δουλειά του! - Τι δήλωσε ο Παναγιώτης Ρέτσος για το σπουδαίο αποτέλεσμα.
Η Ρεάλ ήταν καταιγιστική απέναντί στη Μονακό (6-1), όμως το σημαντικότερο σημαντικό είναι ότι επέτρεψε στον Ολυμπιακό να την πλησιάσει στον πόντο, καθώς οι Πειραιώτες έχουν πλέον 8 βαθμούς, έναντι 9 των Μονεγάσκων.