Κοροναϊός : Νέα εστία σε πλωτό γεωτρύπανο στον Αστακό
Ένας άνδρας θετικός στον κοροναϊό και άλλα εννιά άτομα αντιμετωπίζονται ως ύποπτα κρούσματα σε πλωτό γεωτρύπανο στον Αστακό.
Ακόμη μια πιθανή εστία κοροναϊού εντοπίστηκε στο πλωτό γεωτρύπανο Discoverer India που βρίσκεται στον Αστακό.
Όπως μεταδίδει το agrinionews.gr, ένας αλλοδαπός – μέλος του πληρώματος – βρέθηκε θετικός στον κοροναϊό και βρίσκεται σε απομόνωση στο πλωτό γεωτρύπανο, υπό την στενή παρακολούθηση γιατρού της πλοιοκτήτριας εταιρείας.
Πέντε ακόμη επιθεωρητές που βρίσκονται στο πλοίο καθώς και τέσσερα άτομα με τα οποία ήρθε σε επαφή σε ξενοδοχείο στο οποίο και διανυκτέρευσε για ένα βράδυ θα μεταφερθούν την Κυριακή το μεσημέρι, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, στην πόλη του Μεσολογγίου, όπου και θα παραμείνουν για επτά μέρες στο ξενοδοχείο αναφοράς για παρακολούθηση.
Στο ίδιο ξενοδοχείο έχει μεταφερθεί και μια οικογένεια των Γερμανών, ο πατέρας και ο γιος της οποίας βρέθηκαν θετικοί στον ιό προ ολίγων ημερών στη Δωρίδα.
Παράλληλα, αναμένονται οι ενέργειες του ΕΟΔΥ για την πιθανή διενέργεια τεστ στους ναυτικούς του πλοίου.
- Συγκλονιστικά βίντεο από την έκρηξη βυτιοφόρου με υγροποιημένο αέριο στη Χιλή
- Εσωκομματικά «πυρά» από Βλάχο για πλειστηριασμούς σε παραμεθόριες περιοχές: «Αν δεν δέχεστε το πρόβλημα μας χωρίζει άβυσσος»
- Γιώργος Μαζωνάκης: Γιατί δεν εμφανίστηκε χθες στο νυχτερινό κέντρο – Οι ενοχλήσεις που ένιωσε
- Φως στο Τούνελ: Νέες συγκλονιστικές αποκαλύψεις στην αποψινή εκπομπή στο ΜΕGA
- Απίστευτη οικολογική καταστροφή σε υγροβιότοπο της Χερσονήσου – Πεθαίνουν ψάρια και πουλιά
- Airbnb: Ισχυρή ζήτηση για το καλοκαίρι



