Κρυσταλλία Ρήγα: Χαρμόσυνα νέα για την τραγουδίστρια
Ένα χρόνο μετά τον γάμο με τον εκλεκτό της καρδιάς της η τραγουδίστρια Κρυσταλλία Ρήγα περιμένει το πρώτο της παιδί
Ένα χρόνο μετά τον γάμο με τον εκλεκτό της καρδιάς της η τραγουδίστρια Κρυσταλλία Ρήγα περιμένει το πρώτο της παιδί.
Πρώτη φορά μανούλα
Το protothema.gr, αποκάλυψε την ευχάριστη είδηση γράφοντας πως η τραγουδίστρια και ο σύζυγός της, Δημήτρης Πλατανιάς πλέουν σε πελάγη ευτυχίας, καθώς τους επόμενους μήνες θα γίνουν γονείς για πρώτη φορά!
Τόσο η Κρυσταλλία Ρήγα, όσο και ο σκηνοθέτης είναι ιδιαίτερα διακριτικοί και μέχρι στιγμής δεν έχουν μιλήσει δημόσια για το χαρμόσυνο νέο.
Έναν χρόνο περίπου μετά τον γάμο τους στην Αίγινα, ετοιμάζονται να ζήσουν πρωτόγνωρα συναισθήματα. Να σας θυμίσουμε πως η Κρυσταλλία Ρήγα και ο Δημήτρης Πλατανιάς παντρεύτηκαν τον περασμένο Σεπτέμβριο.
- Αυτή είναι η πρόταση της Γιουνάιτεντ στον Κάρικ
- Στο φως όσα κατέθεσε ο Χάουαρντ Λάτνικ: Τρεις φορές συνάντησε τον γείτονά του, Τζέφρι Έπσταϊν, είπε
- Ιταλία: Προπονητής της χρονιάς ο Πρίφτης (pic)
- «Βγήκα από το σπίτι μου και είδα διαμελισμένο το σώμα της»: Μαρτυρία στο in για το τροχαίο στα Πατήσια
- Δεύτερη φορά που αποκλείεται στα playoffs ομάδα του Ματίας Λεσόρ από 0-2!
- Ο ΕΦΕΤ ανακαλεί στρούντελ μήλο-κανέλα – Τι βρέθηκε





