ΑΕΚ : Ο Βράνιες φεύγει χωρίς να πάρει αποζημίωση
Ο Βόσνιος στόπερ θέλει να επιστρέψει στην Ένωση και πιέζει την Άντερλεχτ για τη λύση του συμβολαίου του.
Πιέσεις στους παράγοντες της Άντερλεχτ να τον αφήσουν ελεύθερο, ασκεί ο Ογκνιεν Βράνιες. Σύμφωνα με την εφημερίδα «Live Sport», ο Βόσνιος στόπερ έχει καταστήσει σαφές ότι δεν επιθυμεί να μείνει στις Βρυξέλλες και θέλει να επιστρέψει στην Αθήνα.
Ο Βράνιες δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή της Άντερλεχτ για το σαββατιάτικο (25/7) φιλικό με τη Ναντ, με την επίσημη εκδοχή να κάνει λόγο για τραυματισμό. Ωστόσο, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο αποκλεισμός του Βράνιες σχετίζεται με τις συζητήσεις για την αποδέσμευση του.
Η παράμετρος που φαίνεται πως θα επιτρέψει στον Βράνιες να λύσει το συμβόλαιο του, είναι η προθυμία του να μην πάρει αποζημίωση από την Άντερλεχτ. Ο 30χρονος αμυντικός δεν έχει αξιώσεις, ώστε να διευκολύνει τη μεταγραφή του στην ΑΕΚ.
Από την άλλη, οι άνθρωποι της Ένωσης παρακολουθούν την υπόθεση και δεν παρεμβαίνουν. Έχουν ξεκαθαρίσει στον Βράνιες ότι θα τους απασχολήσει μόνο ως ελεύθερος και τηρούν στάση αναμονής.
- Τι Χόλιγουντ, τι Κίεβο; Ο Σον Πεν όπου κι αν πάει παίρνει ένα Όσκαρ
- Πότε είναι η κλήρωση των play offs και play outs της Super League
- Βουλή: Άγρια επίθεση Λυμπερόπουλου σε Κυρανάκη για τα ταξί – «Εφαρμόζει χουντικές απόψεις στον κλάδο μου»
- UNI-PHARMA και InterMed πιστοποιήθηκαν ως Top Employers για τέταρτη συνεχή χρονιά
- Μπιενάλε: Η EE δεν θέλει τη Ρωσία και οι καλλιτέχνες το Ισραήλ
- Ολυμπιακός – Παλαιό Φάληρο 24-7: Άνετη νίκη πριν τη Μπρέσια για τους «ερυθρόλευκους»



