«Αυτοκτονία» από τις λίγες για τη Γιουνάιτεντ που κρατούσε μέχρι το 96' τη νίκη-χρυσάφι κόντρα στη Σαουθάμπτον αλλά ο Ομπαφέμι ισοφάρισε σε 2-2 στερώντας της την ευκαιρία να ανέβει στην τρίτη θέση.
Μέχρι το 96΄η Γιουνάιτεντ κρατούσε στα χέρια της τη νίκη κόντρα στη Σαουθάμπτον και τη δυνατότητα να ανέβει στην τρίτη θέση της βαθμολογίας αφήνοντας πίσω τις Τσέλσι και Λέστερ. Σε εκείνο το λεπτό όμως ήρθε ο Ομπαφέμι και σόκαρε την ομάδα του Σόλσκιερ η οποία με το 2-2 έπιασε τις «Αλεπούδες» στην τέταρτη θέση αλλά έχασε μια πολύ μεγάλη ευκαιρία για να… αγκαλιάσει το σεντόνι.
Η πρώτη μεγάλη φάση στο ματς ήταν για τους γηπεδούχους με τον Μαρσιάλ στο 10′ να μην μπορεί να νικήσει σε τετ α τετ τον ΜακΚάρθι και δύο λεπτά μετά ήρθε το 0-1. Ο Πογκμπά «πούλησε» την μπάλα έξω από την περιοχή και ο Άρμστρονγκ νίκησε τον Ντε Χέα.
Η Γιουνάιτεντ κατάφερε να φέρει το ματς τούμπα μέσα σε τρία λεπτά χάρη σε γκολ των Ράσφοντ και Μαρσιάλ. Αρχικά, στο 20′ από στρώσιμο του Γάλλου ο Άγγλος φορ έκανε το 1-1 με πλασέ και στο 23′ ο Μαρσιάλ έκανε και το 2-1 με όμορφη προσπάθεια και σουτ. Αυτό ήταν το γκολ νούμερο 50 για τον Μαρσιάλ με τη φανέλα της Γιουνάιτεντ στην Premier League ενώ παράλληλα σκόραρε για πέμπτο σερί εντός έδρας ματς, κάτι που τελευταίος πέτυχε ο Φαν Πέρσι.
Στο δεύτερο μέρος η Γιουνάιτεντ έπαιξε με τη φωτιά και αφού τη γλίτωσε στο 86΄με την αντυπωσιακή επέμβαση του Ντε Χέα στο σουτ του Ρέντμοντ, δέχτηκε το γκολ στο 96′ από προβολή του Ομπαφέμι ύστερα από εκτέλεση κόρνερ. Στα τελευταία δέκα η Γιουνάιτεντ πάντως αγωνιζόταν με δέκα παίκτες λόγω τραυματισμού του Ουίλιαμς.
Με πρωταγωνιστή τον Μάλεν που σημείωσε από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο, η Ρόμα νίκησε με σκορ 2-0 τη φορμαρισμένη Κάλιαρι και «έπιασε» τη Γιουβέντους στην τέταρτη θέση, στους 46 βαθμούς.
Λίγες ημέρες μετά την ήττα του στον τελικό του Αυστραλιανού Όπεν 2026 από τον Κάρλος Αλακαράθ ο Νόβακ Τζόκοβιτς ταξίδεψε στην Ιταλία προκειμένου να απολαύσει λίγη από τη δράση των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων που διεξάγονται αυτές τις ημέρες στο Μιλάνο και την Κορτίνα. Ο κορυφαίος τενίστας όλων των εποχών κατά πολλούς, επέλεξε να παρακολουθήσει καλλιτεχνικό […]
«Θα κάνουμε τα πάντα για να διασφαλίσουμε ότι η Μονακό θα μπορέσει να ολοκληρώσει τη σεζόν», υποσχέθηκε ο Πρίγκιπας Αλβέρτος για τη δύσκολη οικονομική κατάσταση που βιώνει η Μονακό.