«Αυτοκτονία» από τις λίγες για τη Γιουνάιτεντ που κρατούσε μέχρι το 96' τη νίκη-χρυσάφι κόντρα στη Σαουθάμπτον αλλά ο Ομπαφέμι ισοφάρισε σε 2-2 στερώντας της την ευκαιρία να ανέβει στην τρίτη θέση.
Μέχρι το 96΄η Γιουνάιτεντ κρατούσε στα χέρια της τη νίκη κόντρα στη Σαουθάμπτον και τη δυνατότητα να ανέβει στην τρίτη θέση της βαθμολογίας αφήνοντας πίσω τις Τσέλσι και Λέστερ. Σε εκείνο το λεπτό όμως ήρθε ο Ομπαφέμι και σόκαρε την ομάδα του Σόλσκιερ η οποία με το 2-2 έπιασε τις «Αλεπούδες» στην τέταρτη θέση αλλά έχασε μια πολύ μεγάλη ευκαιρία για να… αγκαλιάσει το σεντόνι.
Η πρώτη μεγάλη φάση στο ματς ήταν για τους γηπεδούχους με τον Μαρσιάλ στο 10′ να μην μπορεί να νικήσει σε τετ α τετ τον ΜακΚάρθι και δύο λεπτά μετά ήρθε το 0-1. Ο Πογκμπά «πούλησε» την μπάλα έξω από την περιοχή και ο Άρμστρονγκ νίκησε τον Ντε Χέα.
Η Γιουνάιτεντ κατάφερε να φέρει το ματς τούμπα μέσα σε τρία λεπτά χάρη σε γκολ των Ράσφοντ και Μαρσιάλ. Αρχικά, στο 20′ από στρώσιμο του Γάλλου ο Άγγλος φορ έκανε το 1-1 με πλασέ και στο 23′ ο Μαρσιάλ έκανε και το 2-1 με όμορφη προσπάθεια και σουτ. Αυτό ήταν το γκολ νούμερο 50 για τον Μαρσιάλ με τη φανέλα της Γιουνάιτεντ στην Premier League ενώ παράλληλα σκόραρε για πέμπτο σερί εντός έδρας ματς, κάτι που τελευταίος πέτυχε ο Φαν Πέρσι.
Στο δεύτερο μέρος η Γιουνάιτεντ έπαιξε με τη φωτιά και αφού τη γλίτωσε στο 86΄με την αντυπωσιακή επέμβαση του Ντε Χέα στο σουτ του Ρέντμοντ, δέχτηκε το γκολ στο 96′ από προβολή του Ομπαφέμι ύστερα από εκτέλεση κόρνερ. Στα τελευταία δέκα η Γιουνάιτεντ πάντως αγωνιζόταν με δέκα παίκτες λόγω τραυματισμού του Ουίλιαμς.
Μυστικά, σχέσεις και συγκρούσεις ξεδιπλώνονται μέσα από τις ζωές τριών ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και τελικά απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.
Πέντε ερωτικές ιστορίες, τοποθετημένες σε διαφορετικές εποχές της Ελλάδας, συνθέτουν το κοινό σύμπαν του έργου «Η Αστερόσκονη», όπου άνθρωποι και χρονικότητες συναντιούνται γύρω από την ίδια ανάγκη για αγάπη και σύνδεση.
Η Δευτέρα 9 Μαρτίου είναι αφιερωμένη στον Αντώνη Καλογιάννη, καθώς το έργο του θα «ζωντανέψει» στη σκηνή του θεάτρου Παλλάς, μέσα από τη μουσική παράσταση «Η φωνή της ψυχής μας».
LIVE: Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ. Παρακολουθήστε live στις 18:30 την εξέλιξη της αναμέτρησης Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος Betsson. Τηλεοπτικά από το COSMOTE SPORT 2.
Ο Ραζβάν Λουτσέσκου έκανε γνωστή την ενδεκάδα του ΠΑΟΚ για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο Γεώργιος Καραϊσκάκης για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson.