Καιρός : Καταιγίδες και χαλαζοπτώσεις από το μεσημέρι – Πού θα χτυπήσει η κακοκαιρία [ χάρτες]
Σε ποιες περιοχές θα φαινόμενα θα κρατήσουν έως το βράδυ
Άστατος είναι σήμερα Δευτέρα ο καιρός και όπως φαίνεται θα χαλάσει περισσότερο τις επόμενες ώρες.
Τοπικά ισχυρές βροχές και καταιγίδες εκδηλώνονται τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας 06/07 σε αρκετές περιοχές της Μακεδονίας, περιοχές που αποτυπώνονται με έντονες αποχρώσεις στην εικόνα του μετεωρολογικού δορυφόρου Meteosat-10 που ακολουθεί.
Σύμφωνα με τα προγνωστικά στοιχεία του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών / Meteo.gr βροχές και καταιγίδες θα εκδηλωθούν κυρίως από το μεσημέρι και μετά στα ηπειρωτικά. Τα φαινόμενα κατά τόπους θα είναι έντονα και σε ορισμένες περιπτώσεις θα συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις. Επισημαίνεται ότι στη βόρεια χώρα και στην ευρύτερη περιοχή του Θερμαϊκού οι καταιγίδες θα συνεχιστούν έως και την αλλαγή της ημέρας, ενώ στις ίδιες περιοχές η πιθανότητα χαλαζοπτώσεων είναι αυξημένη.
Τα εκτιμώμενα αθροιστικά ύψη βροχόπτωσης κατά τη διάρκεια της Δευτέρας 06/07, καθώς επίσης και οι περιοχές με τα εντονότερα φαινόμενα, παρουσιάζονται στον προγνωστικό χάρτη που ακολουθεί.
- Σε ποια νησιά μειώνεται από σήμερα ο ΦΠΑ – Η εγκύκλιος της ΑΑΔΕ
- Στα χαμηλότερα επίπεδα του 2025 τα επιδόματα ανεργίας στις ΗΠΑ (γράφημα)
- Εκπτώσεις πριν τις… χειμερινές εκπτώσεις – Τι να προσέξετε
- Υεμένη: Η Σαουδική Αραβία περιμένει ότι τα ΗΑΕ θα αποσύρουν τη στήριξη στους αυτονομιστές
- Οι μεγάλες εκπλήξεις του 2025: Χρυσός, τεχνολογία και ο… Τραμπ
- Ποιοι θα πάρουν τρία ενοίκια επιστροφή το 2026



