Σαρώνει ο κοροναϊός σε Ινδία και Ρωσία
Η Ινδία κατέγραψε σήμερα τη μεγαλύτερη της ημερήσια αύξηση κρουσμάτων του κοροναϊού, με πάνω από 22.000 νέα περιστατικά και 442 θανάτους
Η Ινδία κατέγραψε σήμερα τη μεγαλύτερη της ημερήσια αύξηση κρουσμάτων του κοροναϊού, με πάνω από 22.000 νέα περιστατικά και 442 θανάτους.
Το δυτικό κρατίδιο της Μαχαράστρα, όπου βρίσκεται το χρηματοπιστωτικό κέντρο της χώρας, το Μουμπάι, έχει τον υψηλότερο απολογισμό στην Ινδία, με 6.364 νέα κρούσματα και 198 νέους θανάτους.
Ο συνολικός αριθμός κρουσμάτων στη χώρα ξεπερνά τις 640.000, σύμφωνα με τα στοιχεία του υπουργείου Υγείας.
Την ίδια ώρα, η Ρωσία ανακοίνωσε σήμερα 6.632 νέα κρούσματα του κορονοϊού, αυξάνοντας τον συνολικό αριθμό των περιστατικών της Covid-19 στη χώρα σε 674.515.
Οι αρχές ανακοίνωσαν ότι 168 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους το τελευταίο 24ωρο, με τον συνολικό αριθμό των νεκρών να φθάνει τους 10.027.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Μαφία, μύθος και τηλεόραση: Γιατί μας γοητεύουν οι μαφιόζοι
- Ο ΛεΜπρον Τζέιμς στο σταυροδρόμι της καριέρας του
- Βουλιαγμένη: Εντοπίστηκε η σορός του 34χρονου δύτη στο «Πηγάδι στου Διαβόλου»
- Ξεσπά ο αδελφός του 51χρονου τραγουδιστή: «Του έλεγα μην μπλέκεις με αυτήν την κοπέλα»
- Ολυμπιακός – ΖΑΟΝ Κηφισιάς 2-3: Η ομάδα της Κηφισιάς έκανε το 1-0 για τους «8» (vid)
- Αλέξης Τσίπρας: Η «Ιθάκη» συνεχίζει το ταξίδι της – Νέος προορισμός η Λαμία – Η σύνθεση του πάνελ




