Λάρισα : Έχασαν τον 8χρονο γιο τους στην παραλία – Τον βρήκαν σε… beach bar
Μετά από μια ώρα αγωνίας και έρευνας σε στεριά και θάλασσα, το 8χρόνο αγόρι βρέθηκε σε απόσταση ενός περίπου χιλιομέτρου σε παρακείμενο beach bar.
Σε εφιάλτη μετατράπηκε η κυριακάτικη εκδρομή στη θάλασσα στην περιοχή Καστρί Λουτρό του Νομού Λάρισας, για οικογένεια Τρικαλινων, όταν το 8χρόνο αγοράκι τους διέφυγε της προσοχής των γονέων του και εξαφανίστηκε στην κυριολεξία μπροστά από τα μάτια τους.
Σύμφωνα με το TV10.gr μόλις οι γονείς, που πριν από λίγα λεπτά έβλεπαν το παιδί τους να παίζει στην παραλία αντιλήφθηκαν την απουσία του, άρχισαν την αναζήτηση του με τα λεπτά να κυλούν βασανιστικά καθώς δεν μπορούσαν να πιστέψουν το κακό που τους είχε βρεί.
Τελικά μετά από μια ώρα αγωνίας και έρευνας σε στεριά και θάλασσα, το 8χρόνο αγόρι βρέθηκε σε απόσταση ενός περίπου χιλιομέτρου σε παρακείμενο beach bar, δίνοντας ένα ευχάριστο τέλος στην περιπέτεια της οικογένειας
- Ουκρανία: Ο Μακρόν δηλώνει πως σχεδιάζει να συνομιλήσει με τον Πούτιν «το συντομότερο δυνατόν»
- Συρία: 9 νεκροί σε συγκρούσεις Κούρδων με κυβερνητικές δυνάμεις στο Χαλέπι
- Χωρίς ρεύμα αρκετές περιοχές στην ανατολική Θεσσαλονίκη
- Στα «ΝΕΑ» της Τετάρτης: Για να μην περνούν τελικά στο κράτος
- ΕΚΤ: Ποιοι προηγούνται στην κούρσα διαδοχής της Λαγκάρντ
- Δήμαρχος Άη Στράτη: Ανήμερα των Θεοφανείων αποκάλυψε τη μάχη που δίνει με τον καρκίνο


