
Η ανάρτηση της Ελένη Ράντου για τα 70 χρόνια του Βασίλη Παπακωνσταντίνου
Ο σπουδαίος τραγουδιστής έκλεισε τα 70 και η Ελένη Ράντου ανέβασε φωτογραφίες
Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου, ο σπουδαίος αυτός έλληνας τραγουδιστής έγινε 70 ετών και η επί πολλά χρόνια σύντροφός του, Ελένη Ράντου έκανε ανάρτηση στο facebook.
Η σύζυγός του και η κόρης του Νικολέτα μαζί με αγαπημένους φίλους, γιόρτασαν τα γενέθλια του Βασίλη αναρτώντας στην επίσημη σελίδα της στο Facebook δύο φωτογραφίες από το prive πάρτι που διοργάνωσαν στο σπίτι τους.
Η δημοφιλής ηθοποιός θέλησε έτσι να ευχηθεί δημόσια στον σύζυγό της και να ποζάρουν όλοι μαζί αγκαλιασμένοι και χαμογελαστοί στον φακό, μπροστά από την εντυπωσιακή τούρτα που έσβησε ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου. «Happy Birthday to you», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα που τις συνόδευε.
- Ουγγαρία: Μεγάλη νίκη της αντιπολίτευσης δείχνει το exit poll – Ρεκόρ συμμετοχής στις βουλευτικές εκλογές
- Όλοι θέλουν παίκτες της Μπάγερν – Μετά τον Ολίσε στο «στόχαστρο» και ο Πάβλοβιτς
- Ο Akylas τραγούδησε «Ferto» και ξεσήκωσε το Άμστερνταμ
- Σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ: Χωρίς «φρένα» η κυβέρνηση – Οι επόμενες «μάχες» και ο δρόμος που οδηγεί στο… εδώλιο
- Khaby Lame: Το ναυάγιο του δημοφιλέστερου TikToker στον κοσμο
- Ινδία: Γυναίκα που θεωρούσαν νεκρή… «ζωντάνεψε» όταν το ασθενοφόρο που τη μετέφερε έπεσε σε λακκούβα







