Η ανάρτηση της Ελένη Ράντου για τα 70 χρόνια του Βασίλη Παπακωνσταντίνου
Ο σπουδαίος τραγουδιστής έκλεισε τα 70 και η Ελένη Ράντου ανέβασε φωτογραφίες
Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου, ο σπουδαίος αυτός έλληνας τραγουδιστής έγινε 70 ετών και η επί πολλά χρόνια σύντροφός του, Ελένη Ράντου έκανε ανάρτηση στο facebook.
Η σύζυγός του και η κόρης του Νικολέτα μαζί με αγαπημένους φίλους, γιόρτασαν τα γενέθλια του Βασίλη αναρτώντας στην επίσημη σελίδα της στο Facebook δύο φωτογραφίες από το prive πάρτι που διοργάνωσαν στο σπίτι τους.
Η δημοφιλής ηθοποιός θέλησε έτσι να ευχηθεί δημόσια στον σύζυγό της και να ποζάρουν όλοι μαζί αγκαλιασμένοι και χαμογελαστοί στον φακό, μπροστά από την εντυπωσιακή τούρτα που έσβησε ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου. «Happy Birthday to you», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα που τις συνόδευε.
- Ρωσία: Έξι χρόνια κάθειρξης στον επικεφαλής κόμματος της ριζοσπαστικής αριστεράς
- Τι γνωρίζουμε για το χριστουγεννιάτικο χτύπημα του Τραμπ σε βάση του Ισλαμικού Κράτους στη Νιγηρία
- Ολυμπιακός: Ψάχνει μεγάλο διπλό στην Μπολόνια κόντρα στη Βίρτους
- Το κρίσιμο σήμερα δεν είναι «τι θέλει ο λαός», αλλά ποιες επιλογές του προσφέρονται
- Καλύτερη ζωή: Τα δύο μυστικά για να την πετύχουμε
- Ο Άσαντ από τη «Ρωσία με Αγάπη»: Η παραδεισένια ζωή ενός έκπτωτου δικτάτορα





