Το διαζύγιο σίγουρα δεν είναι μια εύκολη κατάσταση και από γραφειοκρατικής και από συναισθηματικής απόψεως.
Κάποιοι το ξεπερνούν πιο εύκολα. Κάποιοι άλλοι όμως αργούν να το ξεπεράσουν και κατά συνέπεια να προχωρήσουν παρακάτω.
Ταύρος
Ο Ταύρος είναι το ζώδιο της οικογένειας. Αναζητά και αναζητούσε ανέκαθεν τη σταθερότητα στη ζωή του. Ένα διαζύγιο μπορεί να πληγώσει βαθύτατα έναν Ταύρο και το πιο πιθανό είναι πως θα χρειαστεί να περάσει ένα σημαντικό χρονικό διάστημα μοναξιάς, προτού αρχίσει να βγαίνει ξανά ραντεβού.
Γενιά ωστόσο δεν επιστρέφει σε πρώην του γιατί φοβάται ότι θα ξαναπληγωθεί ψυχολογικά και συναισθηματικά. Δεν εμπιστεύεται εύκολα έτσι κι αλλιώς.
Καρκίνος
Ο ευαίσθητος και συναισθηματικός Καρκίνος, ανέκαθεν ήθελε να βρει ένα άτομο να ερωτευτεί δυνατά και να μείνει μαζί του για όσο περισσότερο καιρό γίνεται.
Αν τον χωρίσουν και ειδικά στην περίπτωση του διαζυγίου, ο Καρκίνος θα πληγωθεί βαθύτατα και θα αργήσει πολύ να ξεπεράσει τον χωρισμό, ακόμη και αν βρισκόταν για πολλά χρόνια σε μία σχέση που δεν τον ικανοποιούσε. Θα έχει αρκετά ψυχοσωματικά θέματα επίσης.
Ιχθύς
Ο Ιχθύς είναι ένα ζώδιο που συχνά στεναχωριέται με το παραμικρό χωρίς καν να φταίει ο ίδιος. Είναι ευαίσθητος και συναισθηματικός και έχει ένα φαντασιακό, να είναι ερωτευμένος και να γεράσει μαζί με κάποιον.
Παρόλα αυτά αν το διαζύγιο είναι απόφαση της άλλης πλευράς, τότε ο Ιχθύς θα καταρρακωθεί και θα αργήσει πάρα πολύ να το ξεπεράσει. Σε πολλές περιπτώσεις θα τον πιάσει ο πανικός ότι θα μείνει για πάντα μόνος του κλπ.
Αναρωτιέσαι γιατί κάποιοι άνθρωποι αποκτούν τεράστια επιρροή και followers στα social media, ενώ άλλοι μένουν στην αφάνεια; Η ψυχολογία έχει την απάντηση.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου, η Κρινιώ Νικολάου ανεβαίνει στη σκηνή του Stage 7, μαζί με τον Θάνο Πανουργιά, για την μουσικοθεατρική παράσταση Κόντρα ρόλος.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας