Κοροναϊός : Μόνο «κάποιες αναζωπυρώσεις» βλέπει ο Λευκός Οίκος – Δεν ανησυχεί για δεύτερο κύμα
Η κυβέρνηση του αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ δεν ανησυχεί για δεύτερο κύμα κρουσμάτων του κοροναϊού, λέει ο κορυφαίος οικονομικός σύμβουλος του Λευκού Οίκου Λάρι Κάντλοου.
Ο κορυφαίος οικονομικός σύμβουλος του Λευκού Οίκου Λάρι Κάντλοου δήλωσε ότι η κυβέρνηση του αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ δεν ανησυχεί για δεύτερο κύμα κρουσμάτων του κοροναϊού, ανέφερε η εφημερίδα The Wall Street Journal.
«Πολύ ελεγχόμενες… »
Ο Κάντλοου, διευθυντής του Εθνικού Οικονομικού Συμβουλίου του Λευκού Οίκου, έκανε τα σχόλιά του σε ιδιωτική τηλεδιάσκεψη για πελάτες της επενδυτικής τράπεζας Evercore, σύμφωνα με τη Journal, που επικαλείται ηχογράφηση της συζήτησης.
«Βασικά, το θέμα είναι ότι υπήρξαν κάποιες αναζωπυρώσεις του ιού, πολύ ελεγχόμενες», δήλωσε ο Κάντλοου, σύμφωνα με την εφημερίδα.
Πηγή: ΑΠΕ
- Βόρεια Μακεδονία: Κινδυνεύει να μετατραπεί σε ένα κράτος όπως «η Βοσνία ή το νησί της Κύπρου»
- Ιράν: Αμυντική επιχείρηση είναι για τον Μάικ Τζόνσον ο πόλεμος που ξεκίνησαν οι ΗΠΑ και το Ισραήλ
- Τραγωδία στη Λεωφόρο Ποσειδώνος: Ενας νεκρός και δύο τραυματίες σε σύγκρουση πέντε οχημάτων
- Δασμοί: Εφετείο απορρίπτει το αίτημα της κυβέρνησης Τραμπ να καθυστερήσει η διαδικασία των αποζημιώσεων
- Ιράν: Θα ήταν χαζό να θεωρήσουμε πως όσα συμβαίνουν μακριά από τα σύνορά μας δεν μας αφορούν, λέει η Μελόνι
- Ιράν: Χτυπήθηκε από drones το αρχηγείο του στρατού της Αυστραλίας στη Μέση Ανατολή

