Eκλεψαν σακίδιο με 28.000 ευρώ και ράβδους χρυσού – Πώς η αστυνομία έφθασε στους δράστες
Σύμφωνα με την αστυνομία, ως δράστες ταυτοποιήθηκαν δύο Έλληνες, ενώ η δικογραφία που σχηματίστηκε εις βάρος τους περιλαμβάνει και τρίτο πρόσωπο που κατηγορείται ως συνεργός τους.
Εξιχνιάστηκε στα Φλογητά Χαλκιδικής υπόθεση κλοπής μεγάλου χρηματικού ποσού και ποσότητας χρυσού, από σταθμευμένο ΙΧ ενώ ταυτοποιήθηκαν και τα στοιχεία των δραστών.
Σύμφωνα με την αστυνομία, ως δράστες ταυτοποιήθηκαν δύο Έλληνες, ενώ η δικογραφία που σχηματίστηκε εις βάρος τους περιλαμβάνει και τρίτο πρόσωπο που κατηγορείται ως συνεργός τους.
Όπως προέκυψε από την έρευνα αστυνομικών του τμήματος Νέων Μουδανιών, οι δράστες φαίνεται πως εκμεταλλεύτηκαν το γεγονός ότι ο ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου, που είναι επιχειρηματίας, είχε αφήσει ανοιχτό ένα παράθυρο του οχήματος αφαιρώντας από το εσωτερικό του ένα σακίδιο πλάτης, που κατά δήλωση του παθόντα, περιείχε 28.000 ευρώ και ποσότητα χρυσού σε φέτες, αξίας 10.000 ευρώ.
Η δικογραφία που σχηματίστηκε θα υποβληθεί στον εισαγγελέα πρωτοδικών Πολυγύρου.
- Το Ιράν ανακοίνωσε τον θάνατο του Αλί Χαμενεΐ – Κηρύχθηκαν 40 ημέρες πένθους
- Νεκροί η κόρη, ο γαμπρός, ο εγγονός και η νύφη του Αλί Χαμενεΐ κατά τις πρωινές επιθέσεις
- Στενά του Ορμούζ: Τα τάνκερ αποφεύγουν το θαλάσσιο πέρασμα μετά τις επιθέσεις στο Ιράν
- Ο δήμαρχος της Νέας Υόρκης Ζοχράν Μαμντάνι καταδίκασε τις επιθέσεις εναντίον του Ιράν
- Η επίθεση στο Ιράν το μεγαλύτερο ρίσκο της εξωτερικής πολιτικής Τραμπ
- CIA για Ιράν: Ο Χαμενεΐ θα μπορούσε να αντικατασταθεί από σκληροπυρηνικούς των Φρουρών της Επανάστασης


