Ντιμπάλα: «Τώρα νιώθω πολύ καλύτερα»
Ο Πάουλο Ντιμπάλα μίλησε για την περιπέτεια με τον κοροναϊό και τόνισε πως αν και δεν είναι ακόμη απόλυτα έτοιμος, νιώθει πολύ καλύτερα.
Το τελευταίο τρίμηνο, ο κορωνοϊός έχει προσβάλει αρκετούς ποδοσφαιριστές ανά την υφήλιο. Ενας απ΄ αυτούς, ήταν και ο Πάουλο Ντιμπάλα, ο οποίος ταλαιπωρήθηκε πολύ από τον ιό αλλά αποθεραπεύθηκε.
Ο 26χρονος άσος της Γιουβέντους, νίκησε σε φιλανθρωπικό αγώνα που διοργανώθηκε από την FIFA μέσω βιντεοπαιχνιδιού, με 2-0 τον άσο της Τότεναμ, Ντελε Αλι και λίγο αργότερα μίλησε στο «Sky Italia».
«Ναι, είχα τον κορωνοϊό, αλλά τώρα νιώθω πολύ καλύτερα. Δεν είμαι στο 100%, αλλά είμαι καλά», είπε χαρακτηριστικά ο έμπειρος μεσοεπιθετικός και πρόσθεσε: «Αρχίσαμε προπονήσεις. Το ποδόσφαιρο επιστρέφει και σύντομα θα κάνουμε αυτό που αγαπάμε περισσότερο.
Ελπίζω να μπορούμε να διασκεδάσουμε εμείς και να διασκεδάσουμε τους φιλάθλους. Νομίζω ότι θα είναι χρήσιμο, γιατί θα έχουμε πολλά συνεχόμενα παιχνίδια, και άνθρωποι σαν εμάς που αγαπούν αυτό το υπέροχο άθλημα, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθούν ένα διαφορετικό παιχνίδι κάθε ημέρα».
Η «γηραιά κυρία», επιστρέφει στην δράση στις 12 Ιουνίου για τον ημιτελικό κυπέλλου με την Μίλαν, ενώ η Serie Α θα επαναρχίσει οκτώ ημέρες αργότερα.
- Ιράν: Διχασμένοι οι σύμβουλοι του Τραμπ για την επίθεση – Σενάριο δολοφονίας Χαμενεΐ
- Ο Παναθηναϊκός επέστρεψε από την Κρήτη με το τρόπαιο στις αποσκευές του (pics)
- Ποιες περιοχές της Ελλάδας «ψηφίζουν» οι τουρίστες
- Η Άρσεναλ δημιουργεί τα ακριβότερα εισιτήρια στο αγγλικό ποδόσφαιρο
- Financial Times: Η Ελλάδα γίνεται η νότια πύλη της Ευρώπης για εισαγωγές LNG
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και τα Don’ts της εβδομάδας [22.02 – 28.02.2026]




