
Απάντηση των Anonymous Greece στους Τούρκους χάκερ: «Έριξαν» σελίδες της τουρκικής κυβέρνησης
Οι Anonymous Greece «έριξαν» τις σελίδες του τουρκικού υπουργείου Εθνικής Άμυνας και του τουρκικού υπουργείου Εξωτερικών.
Λίγη ώρα μετά το «χτύπημα» των Τούρκων χάκερ, οι οποίοι «έριξαν» τη σελίδα του δήμου Χαλκηδόνος, οι Anonymous Greece απάντησαν.
Οι Anonymous «έριξαν» τις σελίδες του τουρκικού υπουργείου Εθνικής Άμυνας και του τουρκικού υπουργείου Εξωτερικών.
Σε άκρως επιθετική ανάρτηση στο Facebook τονίζουν: «Μετά από επίθεση που δέχτηκε η Ελλάδα και συγκεκριμένα ένας Δήμος της Ελλάδας (κάτι ασήμαντο για εμάς) από την Τουρκία, προχωρήσαμε και εμείς σε επίθεση. Το τουρκικό υπουργείο εθνικής αμύνης είναι εκτός. Θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους μογγολους να ηρεμήσουν γιατί θα χάσουν την μπάλα».
Δείτε την ανάρτηση:
- Το Συμβούλιο Ασφαλείας βλέπει την κλιμάκωση του πυρηνικού προγράμματος στη Βόρεια Κορέα
- Ο ισραηλινός στρατός επιβεβαιώνει ότι κατέστρεψε μοναστήρι στο νότιο Λίβανο
- Τέλος θητείας για τον Τζερόμ Πάουελ – Τα οχτώ ταραχώδη χρόνια στο τιμόνι της FED
- Μαζικές περικοπές στο ΒΒC: Καταργούνται 2.000 θέσεις εργασίας
- Ο Στάρμερ προτρέπει σε αυστηρή δράση κατά των φιλοπαλαιστινιακών διαδηλώσεων μετά από αντισημιτικές επιθέσεις
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 03.05.2026]


