Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
«Βόμβες» των «Anonymous» για τον θάνατο της πριγκίπισσας Νταϊάνα - Τι λένε για τον Τραμπ

«Βόμβες» των «Anonymous» για τον θάνατο της πριγκίπισσας Νταϊάνα – Τι λένε για τον Τραμπ

Νέο «χτύπημα» σε μια μέρα για τους «Anonymous», οι οποίοι φαίνεται πως ξεσπάθωσαν με αφορμή τον φρικτό θάνατο του Αφροαμερικανού Τζορτζ Φλόιντ

Νέο «χτύπημα» σε μια μέρα για τους «Anonymous», οι οποίοι φαίνεται πως ξεσπάθωσαν με αφορμή τον φρικτό θάνατο του Αφροαμερικανού Τζορτζ Φλόιντ.

Πλέον οι γνωστοί χάκερ απειλούν τον αμερικανό πρόεδρο, Ντόναλντ Τραμπ, και κατηγορούν τα Βρετανικά Ανάκτορα ότι ενορχήστρωσαν τη δολοφονία της πριγκίπισσας Νταϊάνα.

Συγκεκριμένα, μια από τις συγκλονιστικές αποκαλύψεις των «Anonymous» είναι ότι ο θάνατος της Νταϊάνα, ήταν δολοφονία που σχεδιάστηκε και εκτελέστηκε από τη βρετανική βασιλική οικογένεια.

Σύμφωνα με tweet της ομάδας «Anonymous», η πριγκίπισσα Νταϊάνα είχε μάθει για ένα κύκλωμα trafficking στο οποίο εμπλεκόταν η βασιλική οικογένεια της Βρετανίας και προσπαθούσε να συλλέξει μαρτυρίες θυμάτων για να αποκαλύψει τα έκτροπα.

Οι «Αnonymous» ισχυρίζονται ότι η βασιλική οικογένεια της Βρετανίας δολοφόνησε την Νταϊάνα στις 31 Αυγούστου του 1997 κι ότι το αυτοκινητιστικό δυστύχημα ήταν στημένο.

Αυτό με αφορμή το χάος που επικρατεί τα τελευταία 24ωρα στις ΗΠΑ, ύστερα από τη δολοφονία του 46χρονου Αφροαμερικανού από αστυνομικό, οι «Anonymous» υπενθυμίζουν ότι στη Μινεάπολη, τουλάχιστον 193 άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους από αστυνομικούς μέσα σε δύο δεκαετίες.

Σύμφωνα με τους «Anοnymous», αν η κυβέρνηση Τραμπ δεν είναι σε θέση να αποδώσει δικαιοσύνη, τότε εκείνοι θα αναλάβουν δράση και θα βγάλουν στη φόρα όλα τα εγκλήματα που κρύβει.

Sports in

Σάλος με τον Ρούντιγκερ: Αντιδράσεις για ποστάρισμά του που παραπέμπει σε… ISIS

Ο Αντόνιο Ρούντιγκερ έχει ξεσηκώσει αντιδράσεις με ένα ποστάρισμά του με αφορμή το Ραμαζάνι.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024