Φωτογραφίες: Αutomedia

Το μοναδικό SUV όσο και δημοφιλέστερο μοντέλο της φίρμας του Crewe προετοιμάζει την ανανεωμένη εκδοχή του η οποία αναμένεται να κάνει την εμφάνισή της επισήμως εντός του θέρους.

Μέχρι τότε, η νέα σειρά εικόνων του από τις δοκιμές εξέλιξης στις οποίες υποβάλλεται, μαρτυρούν αισθητικές επιρροές από τις νέες Continental GT και Flying Spur και προδιαγράφουν ανασχεδιασμένους προφυλακτήρες, μεγαλύτερη γρίλια, νέας αισθητικής πίσω τμήμα με νέα φωτιστικά σώματα.

Νέου σχεδιασμού είναι και τα μπροστινά φωτιστικά σώματα τα οποία δείχνουν να ενσωματώνουν μεγαλύτερα LED ημέρας όπως συμβαίνει με την ανανεωμένη Flying Spur. Tα ανασχεδιασμένα φωτιστικά σώματα πλαισιώνονται από ξαναγραμμένα φτερά τα οποία προσδίδουν Bentayga μια πιο επίπεδη όψη.

Στο εσωτερικό η Bentayga αναμένεται να εναρμονιστεί με τις τελευταίες τάσεις που έχουν κάνει την εμφάνισή τους στην πολυτελή φίρμα με δεδομένη την παρουσία του τριεδρικού περιστρεφόμενου στοιχείου στο κέντρο του ταμπλό το οποίο φιλοξενεί το infotainment σε οθόνη 12,3 ιντσών ή τρία αναλογικά όργανα, ένα θερμόμετρο, μια πυξίδα και ένα χρονογράφο με τον οδηγό να επιλέγει τι επιθυμεί να βλέπει στην κορυφή της κεντρικής κονσόλας. Σημειωτέον μπορεί να επιλέξει να κρύψει αμφότερα τα παραπάνω πίσω από το ταμπλό μια και η μία έδρα από το συγκεκριμένο κομμάτι του ταμπλό είναι κενή, αποτελούμενη από το ίδιο υλικό με την υπόλοιπη έκταση του ταμπλό.

Σε ό,τι αφορά τους κινητήρες, δεν αναμένονται ριζικές διαφοροποιήσεις με την Bentayga  να διατηρεί τα γνώριμα V8 και W12 σύνολά της αλλά και την plug-in υβριδική εξακύλινδρη σπορ προσανατολισμού εκδοχή της, Speed τα οποία θα επωφεληθούν από στοχευμένες βελτιώσεις που θα εστιάζουν στην μείωση του περιβαλλοντικού της αποτυπώματος.

Γράψτε το σχόλιό σας