Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Bentley Bentayga 2021: Μετριοπαθής ανανέωση

Bentley Bentayga 2021: Μετριοπαθής ανανέωση

Το βρετανικό SUV προετοιμάζει την ανανεωμένη εκδοχή του η οποία θα αντλήσει σχεδιαστικές και τεχνολογικές επιρροές από τις πρόσφατες Continental GT και Flying Spur.

Φωτογραφίες: Αutomedia

Το μοναδικό SUV όσο και δημοφιλέστερο μοντέλο της φίρμας του Crewe προετοιμάζει την ανανεωμένη εκδοχή του η οποία αναμένεται να κάνει την εμφάνισή της επισήμως εντός του θέρους.

Μέχρι τότε, η νέα σειρά εικόνων του από τις δοκιμές εξέλιξης στις οποίες υποβάλλεται, μαρτυρούν αισθητικές επιρροές από τις νέες Continental GT και Flying Spur και προδιαγράφουν ανασχεδιασμένους προφυλακτήρες, μεγαλύτερη γρίλια, νέας αισθητικής πίσω τμήμα με νέα φωτιστικά σώματα.

Νέου σχεδιασμού είναι και τα μπροστινά φωτιστικά σώματα τα οποία δείχνουν να ενσωματώνουν μεγαλύτερα LED ημέρας όπως συμβαίνει με την ανανεωμένη Flying Spur. Tα ανασχεδιασμένα φωτιστικά σώματα πλαισιώνονται από ξαναγραμμένα φτερά τα οποία προσδίδουν Bentayga μια πιο επίπεδη όψη.

Στο εσωτερικό η Bentayga αναμένεται να εναρμονιστεί με τις τελευταίες τάσεις που έχουν κάνει την εμφάνισή τους στην πολυτελή φίρμα με δεδομένη την παρουσία του τριεδρικού περιστρεφόμενου στοιχείου στο κέντρο του ταμπλό το οποίο φιλοξενεί το infotainment σε οθόνη 12,3 ιντσών ή τρία αναλογικά όργανα, ένα θερμόμετρο, μια πυξίδα και ένα χρονογράφο με τον οδηγό να επιλέγει τι επιθυμεί να βλέπει στην κορυφή της κεντρικής κονσόλας. Σημειωτέον μπορεί να επιλέξει να κρύψει αμφότερα τα παραπάνω πίσω από το ταμπλό μια και η μία έδρα από το συγκεκριμένο κομμάτι του ταμπλό είναι κενή, αποτελούμενη από το ίδιο υλικό με την υπόλοιπη έκταση του ταμπλό.

Σε ό,τι αφορά τους κινητήρες, δεν αναμένονται ριζικές διαφοροποιήσεις με την Bentayga  να διατηρεί τα γνώριμα V8 και W12 σύνολά της αλλά και την plug-in υβριδική εξακύλινδρη σπορ προσανατολισμού εκδοχή της, Speed τα οποία θα επωφεληθούν από στοχευμένες βελτιώσεις που θα εστιάζουν στην μείωση του περιβαλλοντικού της αποτυπώματος.

Sports in

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 60-50: Ισοφάρισε σε 2-2 και ο τίτλος θα κριθεί σε πέμπτο παιχνίδι

Ο Παναθηναϊκός ισοφάρισε την σειρά με τον Ολυμπιακό (60-50), στους τελικούς της Α1 Μπάσκετ Γυναικών και πλέον όλα θα κριθούν στο 5ο ματς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024