Ο ηθοποιός, Βλαδίμηρος Κυριακίδης, αναφέρθηκε στην 32χρονη σχέση με την γυναίκα του Έφη Μουρίκη λέγοντας πως μέσα στην καραντίνα την ερωτεύτηκε πιο πολύ.

View this post on Instagram

Save The Date! Το πρώτο σεμινάριό μας εγκαινιάζεται από τον υπέροχο Βλαδίμηρο Κυριακίδη! Την Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 11:00-14:00 ο αγαπημένος μας ηθοποιός θα μιλήσει στους συμμετέχοντες για τους τρόπους αντιμετώπισης ενός ρόλου στο μουσικό θέατρο, όπου ο ηθοποιός καλείται να χορέψει, να τραγουδίσει και να χορέψει σε υψηλό επίπεδο χωρίς να χάσει τον ρόλο και την αληθινή προσέγγισή του. Το σεμινάριο απευθύνεται σε όλους, γυναίκες και άνδρες, ερασιτέχνες και επαγγελματίες ηθοποιούς. Στο τέλος του σεμιναρίου θα δωθεί βεβαίωση παρακολούθησης. Περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στο 2111131665 και στην γραμματεία του #DanceOnStage by Anna Athanassiadi, Ομήρου 66 και Αναγνωστοπούλου στο Κολωνάκι. Εξασφαλίστε έκπτωση στην τιμή του σεμιναρίου με την δήλωση συμμετοχής σας ως τις 16/2. #seminar #theater #musical #vladimiroskyriakidis #actor #savethedate #24february

A post shared by Anna Athanassiadi (@annaathanassiadi) on

«Στην καραντίνα ερωτεύτηκα πιο πολύ τη γυναίκα μου»

«Στην καραντίνα ερωτεύτηκα πιο πολύ τη γυναίκα μου. Υπήρχαν κάποια στοιχεία του χαρακτήρα της που ξανα-ανακάλυψα. Δεν τα είπα ούτε στην ίδια…. Καταρχάς να σας πω ότι δεν πρέπει να συνηθίζει το μάτι τον σύντροφο, η συνήθεια σκοτώνει το συναίσθημα. Πρέπει να φροντίζουμε να αλλάζουμε μέσα σε μια πορεία σχέσης. Μέσα σε 32 χρόνια μπορώ να το πω αυτό. Εξηνταρίζω σιγά σιγά, είναι πολλά τα χρόνια».

Στην ερώτηση για τον τρόπο με τον οποίο θα τη φλέρταρα σήμερα απάντησε:  «Το συναίσθημα θα ήταν το ίδιο ισχυρό αλλά από εκεί και πέρα σίγουρα θα υπήρχε προσοχή, Είμαστε και λογικοί άνθρωποι πέρα από παρορμητικοί… Ο έρωτας έρχεται σε παίρνει, σε πετάει, τρελαίνεσαι αλλά από εκεί και πέρα πρέπει να υπάρχει και μια λογική».

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο