Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Βλαδίμηρος Κυριακίδης: «Στην καραντίνα ερωτεύτηκα ξανά την γυναίκα μου»

Βλαδίμηρος Κυριακίδης: «Στην καραντίνα ερωτεύτηκα ξανά την γυναίκα μου»

Ο ηθοποιός, Βλαδίμηρος Κυριακίδης, αναφέρθηκε στην 32χρονη σχέση με την γυναίκα του Έφη Μουρίκη λέγοντας πως μέσα στην καραντίνα την ερωτεύτηκε πιο πολύ

Ο ηθοποιός, Βλαδίμηρος Κυριακίδης, αναφέρθηκε στην 32χρονη σχέση με την γυναίκα του Έφη Μουρίκη λέγοντας πως μέσα στην καραντίνα την ερωτεύτηκε πιο πολύ.

View this post on Instagram

Save The Date! Το πρώτο σεμινάριό μας εγκαινιάζεται από τον υπέροχο Βλαδίμηρο Κυριακίδη! Την Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 11:00-14:00 ο αγαπημένος μας ηθοποιός θα μιλήσει στους συμμετέχοντες για τους τρόπους αντιμετώπισης ενός ρόλου στο μουσικό θέατρο, όπου ο ηθοποιός καλείται να χορέψει, να τραγουδίσει και να χορέψει σε υψηλό επίπεδο χωρίς να χάσει τον ρόλο και την αληθινή προσέγγισή του. Το σεμινάριο απευθύνεται σε όλους, γυναίκες και άνδρες, ερασιτέχνες και επαγγελματίες ηθοποιούς. Στο τέλος του σεμιναρίου θα δωθεί βεβαίωση παρακολούθησης. Περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στο 2111131665 και στην γραμματεία του #DanceOnStage by Anna Athanassiadi, Ομήρου 66 και Αναγνωστοπούλου στο Κολωνάκι. Εξασφαλίστε έκπτωση στην τιμή του σεμιναρίου με την δήλωση συμμετοχής σας ως τις 16/2. #seminar #theater #musical #vladimiroskyriakidis #actor #savethedate #24february

A post shared by Anna Athanassiadi (@annaathanassiadi) on

«Στην καραντίνα ερωτεύτηκα πιο πολύ τη γυναίκα μου»

«Στην καραντίνα ερωτεύτηκα πιο πολύ τη γυναίκα μου. Υπήρχαν κάποια στοιχεία του χαρακτήρα της που ξανα-ανακάλυψα. Δεν τα είπα ούτε στην ίδια…. Καταρχάς να σας πω ότι δεν πρέπει να συνηθίζει το μάτι τον σύντροφο, η συνήθεια σκοτώνει το συναίσθημα. Πρέπει να φροντίζουμε να αλλάζουμε μέσα σε μια πορεία σχέσης. Μέσα σε 32 χρόνια μπορώ να το πω αυτό. Εξηνταρίζω σιγά σιγά, είναι πολλά τα χρόνια».

Στην ερώτηση για τον τρόπο με τον οποίο θα τη φλέρταρα σήμερα απάντησε:  «Το συναίσθημα θα ήταν το ίδιο ισχυρό αλλά από εκεί και πέρα σίγουρα θα υπήρχε προσοχή, Είμαστε και λογικοί άνθρωποι πέρα από παρορμητικοί… Ο έρωτας έρχεται σε παίρνει, σε πετάει, τρελαίνεσαι αλλά από εκεί και πέρα πρέπει να υπάρχει και μια λογική».

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024