Σφοδρό τροχαίο στη Μαραθώνος – Σώθηκε από θαύμα η οδηγός
Σύμφωνα με μαρτυρία κατοίκου της περιοχής,η 25χρονη οδηγός του αυτοκινήτου μιλούσε στο κινητό και έπεσε σε κολόνα της ΔΕΗ, ευτυχώς χωρίς να αποβεί μοιραίο για την ζωή της.
Σοκαριστικές είναι οι εικόνες που έρχονται στη δημοσιότητα από το ατύχημα που έγινε το βράδυ του Σαββάτου στη λεωφόρο Μαραθώνος.
Η οδηγός έχασε τον έλεγχο του οχήματός της και κυριολεκτικά καρφώθηκε σε κολόνα αλλά ευτυχώς βγήκε ζωντανή.
Σύμφωνα με μαρτυρία κατοίκου της περιοχής, η 25χρονη οδηγός του αυτοκινήτου μιλούσε στο κινητό και έπεσε σε κολόνα της ΔΕΗ, ευτυχώς χωρίς να αποβεί μοιραίο για την ζωή της.
Η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή που το αυτοκίνητο διαλύθηκε ολοκληρωτικά.
Επί τόπου βρέθηκαν τρία πυροσβεστικά οχήματα καθώς είχε σημειωθεί διαρροή βενζίνης από το αυτοκίνητο.
- Κόντρα στην Γκράτσεβα η Σάκκαρη με φόντο τα προημιτελικά του τουρνουά του Κατάρ
- Όλοι εναντίον όλων γύρω από το ερανιστικό νομοσχέδιο του υπουργείου Μεταφορών
- Αμερικανοί κοινοβουλευτικοί ζητούν την παραίτηση του υπουργού Εμπορίου Λάτνικ – Έκανε δουλειές με τον Έπσταϊν
- Το πρόγραμμα της συνάντησης Μητσοτάκη – Ερντογάν – Εκτός ατζέντας η οριοθέτηση ΑΟΖ
- Παρέμβαση Καρόλου για τον Άντριου: Το Μπάκιγχαμ δηλώνει έτοιμο να συνεργαστεί με τις αρχές για τις αποκαλύψεις Έπσταϊν
- Παραστατίδης για Εθνικό Απολυτήριο: Σοβαρή παιδαγωγική και κοινωνική μεταρρύθμιση, όχι προεκλογικό πυροτέχνημα




